کیف پول ارزهای دیجیتال چیست؟ و چگونه کار می کند ؟

کیف پول ارزهای دیجیتال چیست؟ و چگونه کار می کند ؟

چرا ارزهای دیجیتال را باید در کیف پول نگهداری کنیم؟ یا چرا هر ارزی کیف پول مخصوص خودش را دارد؟ قبل از اینکه شروع کنیم حتما قبول دارید که زمان های قدیم که کارت اعتباری هم نبود برای نگهداری پول و امنیت، آن را در کیف پول یا حساب بانکی نگهداری می کردیم. حال کیف پول رمزارزها یا ارزهای دیجیتال هم طبق همان قاعده و اصول پیش آمده اند. در این مقاله جذاب همراه آکادمی بیتریوم باشید تا به این سوالات پاسخ دهیم.

آشنایی با نحوه عملکرد کیف پول ارزهای دیجیتال

کیف پول رمزنگاری شده، یک کیف پول دیجیتال امن است که برای ذخیره، ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال، مانند بیت کوین استفاده می شود. برای استفاده از ارز دیجیتال، باید از کیف پول رمزنگاری شده استفاده کنید.

برخی از کیف‌پول‌ها برای یک ارز دیجیتال ساخته شده‌اند، برخی را می‌توان برای بیش از یک کوین استفاده کرد، برخی از کیف‌پول‌ها را خودتان مدیریت خواهید کرد و برخی (مانند مواردی که در صرافی‌ها یافت می‌شوند) نگهبانی خواهند بود. کافی است بگوییم، طیفی از انواع کیف پول برای انتخاب وجود دارد. در زیر به نحوه عملکرد کیف پول های ارز دیجیتال می پردازیم، در مورد انواع مختلف کیف پول ها صحبت می کنیم و توصیه هایی در مورد استفاده از کیف پول در موقعیت های خاص خود هم ارائه می دهیم.

سوالی که ممکن است برای اکثر شما بوجود بیاد این است که، از کدام کیف پول استفاده کنم؟ اکثر کوین ها دارای یک کیف پول رسمی هستند، اما گاهی اوقات یک کیف پول چندین کوین مانند لجر، بایننس یا کوین بیس را دارا می باشد. اگر به دنبال کیف پول web3 برای DeFi هستید، MetaMask یا TrustWallet را امتحان کنید. اما اگر دنبال یک کیف پول ساده برای مبادله ارزهای دیجیتال می خواهید با آکادمی بیتریوم تا انتهای این مقاله همراه باشید.

همچنین بخوانید: دی فای Defi چیست؟ بهترین پروژه های Defi

کیف پول کریپتوکارنسی چگونه کار می کند؟

کیف پول کریپتوکارنسی چگونه کار می کند؟

کیف پول کریپتوکارنسی، نرم افزاری است که می تواند برای مشاهده موجودی ارزهای دیجیتال و انجام تراکنش ها استفاده شود. بعضی از کیف پول ها کمی با هم متفاوت هستند، اما به طور کلی، هر کیف پول معینی با یک یا چند ارز دیجیتال کار می‌کند و می‌تواند یک یا چند «آدرس عمومی» مخصوص ارزهای دیجیتال را ذخیره کند. آدرس‌های عمومی، مانند شماره حساب‌های مخصوص ارزهای دیجیتال هستند، می‌توان از آنها برای دریافت نوع خاصی از ارز دیجیتال استفاده کرد (مثلاً برای دریافت بیت‌کوین، به آدرس بیت‌کوین نیاز دارید) و می‌توان آن‌ها را به صورت عمومی به اشتراک گذاشت. هر آدرس به تمام تراکنش های مرتبط با آن آدرس در بلاک چین مربوط می شود.

همچنین بخوانید: بلاک چین چیست؟ و چگونه کار می کند؟

یک کیف پول به شما امکان می دهد موجودی های مرتبط با یک آدرس را مشاهده کنید و تا زمانی که مالک آدرس هستید به شما امکان می دهد وجوه را در بلاک چین جابجا کنید. اثبات اینکه شما صاحب آدرس هستید با یک کلید خصوصی (یک کد مخفی مرتبط با یک آدرس عمومی) در کیف پول های رمزنگاری شده انجام می شود. در این کیف‌پول‌ها (شخص ثالث مانند صرافی، کارگزار و غیره) کلید را برای شما نگه می‌دارد و فقط باید رمز عبور شما را در برنامه کیف پول خود وارد کنید.

اساسا یک کیف پول مانند پلت فرم حساب بانکی آنلاین شما است، آدرس شما مانند شماره حساب شما می باشد، زنجیره بلوکی مانند دفتر کل بانک بوده و با کیف پول های نگهبانی، تا حدودی شبیه بانکدار شما است.

برای جزئیات بیشتر به “موارد فنی زیر” مراجعه کنید.

کلیدهای خصوصی خود را به اشتراک نگذارید : همانطور که از نام آن پیداست، می توانید آدرس عمومی خود را به صورت عمومی به اشتراک بگذارید. با این حال، هرگز نباید کلیدهای خصوصی و رمزهای عبور خود را با کسی به اشتراک بگذارید. حتماً پیشنهادات امنیتی اضافی زیر را بررسی کنید!

کریپتو یک آمار در بلاک چین است، در کیف پول شما ذخیره نمی شود: خود ارز دیجیتال در واقع در یک کیف پول «ذخیره» نمی شود، بلکه در بلاک چین یک کوین ذخیره می شود. کیف پول شما به سادگی نرم افزاری است که برای تعامل با بلاک چین طراحی شده است. کیف پول شما آدرس ها را ذخیره می کند، نه توکن های رمزنگاری (کوین). به عنوان مثال، یک کیف پول بیت کوین با بلاک چین بیت کوین تعامل می کند و به بیت کوین ها اجازه می دهد تا بین آدرس ها توسط صاحبان آن آدرس ها جابجا شوند و به کاربران امکان می دهد موجودی های مرتبط با یک آدرس را ببینند.

موارد فنی: بسیاری از کیف‌پول‌ها، کیف‌پول‌های نگهداری هستند. با کیف‌پول‌های نگهداری، تنها چیزی که باید نگران آن باشید، موجودی‌های نمایش داده شده و آدرس عمومی شماست. با این حال، کیف پول های کامل، مانند کیف پول رسمی هر کوین، کمی پیچیده تر هستند. پشت هر آدرسی یک کلید خصوصی (یک کد دیجیتال امن که فقط برای شما و کیف پولتان شناخته می شود) وجود دارد. یک کلید خصوصی مالکیت یک کلید عمومی (یک کد دیجیتال عمومی متصل به مقدار مشخصی ارز) را نشان می دهد. سپس در نهایت، هر مجموعه از کلیدهای خصوصی و عمومی به یک آدرس عمومی (نسخه رمزگذاری شده کلید عمومی) متصل می شود.

بنابراین کیف پول شما نرم‌افزاری است که کلیدهای خصوصی، کلیدهای عمومی و آدرس‌های عمومی شما را ذخیره می‌کند، به شما امکان ارسال و دریافت کوین ها را می‌دهد و همچنین به عنوان دفتر کل شخصی موجودی‌ها و تراکنش‌ها عمل می‌کند.

انواع کیف پول ارزهای دیجیتال

انواع کیف پول ارزهای دیجیتال

انواع مختلفی از کیف پول ها وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید، از جمله آنلاین، آفلاین، موبایل، سخت افزار، دسکتاپ و کاغذ. هر “نوع” به نوع رسانه ای که کیف پول در آن ذخیره می شود، کنترل کیف پول و اینکه آیا داده ها به صورت آنلاین ذخیره می شود یا خیر، اشاره دارد. برخی از کیف پول ها بیش از یک روش برای دسترسی به کیف پول ارائه می دهند. به عنوان مثال؛ کیف پول Bitcoin.com هم یک اپلیکیشن دسکتاپ و هم یک اپلیکیشن موبایل است. همچنین، اکثر کیف پول‌ها برای بیش از یک دسته زیر مناسب هستند. به عنوان مثال، Bitcoin Core یک کیف پول دسکتاپ مخصوص کوین گره است.

در اینجا به بررسی سریع انواع کیف پول های رمزنگاری شده می پردازیم:

Full Node Wallet:

کیف پولی که در آن کلیدهای خصوصی خود را کنترل می کنید و یک نسخه کامل از بلاک چین را میزبانی می کنید. اساساً هر کوین دارای یک کیف پول رسمی از این نوع است و می توان آن را در GitHub رسمی سایت پیدا کرد (اغلب یک پیوند در وب سایت رسمی وجود دارد).

توجه: “رسمی” در این معنا به معنای “انتشار یا تایید شده توسط توسعه دهندگانی که کوین را ایجاد کرده اند” است. بسیاری از رمزارزها غیرمتمرکز هستند، بنابراین هیچ چیز رسمی واقعی وجود ندارد.

کیف پول نگهبانی:

برخی کیف پول ها به شما امکان می دهند کلیدهای خصوصی خود را کنترل کنید، برخی دیگر حافظ هستند (شما مستقیماً کلیدهای خود را کنترل نمی کنید). اکثر کیف پول های صرافی کیف پول های نگهبانی هستند.

کیف پول دکستاپی :

رایج ترین نوع کیف پول. معمولاً برنامه ای است که مستقیماً به مشتری یک کوین متصل می شود.

کیف پول موبایل:

کیف پولی که از اپلیکیشن گوشی هوشمند اجرا می شود.

کیف پول آنلاین:

کیف پول آنلاین یک کیف پول مبتنی بر وب است. شما برنامه ای را دانلود نمی کنید، بلکه داده ها بر روی یک سرور واقعی یا مجازی میزبانی می شوند. برخی از کیف پول های آنلاین، کیف پول های ترکیبی هستند که امکان رمزگذاری داده های خصوصی را قبل از ارسال به سرور آنلاین فراهم می کنند.

کیف پول نرم افزاری:

هر کیف پولی که مبتنی بر نرم افزار باشد، یک کیف پول نرم افزاری است.

کیف پول سخت افزاری:

سخت افزار اختصاصی که به طور خاص برای نگهداری ارزهای دیجیتال و ایمن نگه داشتن آن ساخته شده است. این شامل دستگاه های USB می شود. این دستگاه ها می توانند برای انجام تراکنش ها و دریافت داده ها آنلاین شوند و سپس برای حمل و نقل و امنیت آنها را آفلاین کنید.

کیف پول کاغذی:

می توانید یک کد QR را برای کلید عمومی و خصوصی چاپ کنید. این امکان را به شما می دهد تا با استفاده از کیف پول کاغذی ارز دیجیتال ارسال و دریافت کنید. با استفاده از این گزینه می توانید با استفاده از کیف پول کاغذی از ذخیره سازی داده های دیجیتال در مورد ارز خود کاملاً جلوگیری کنید.

همچنین بخوانید: وایت پیپر ارز دیجیتال چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

مخصوص کوین :

کیف پولی که فقط با یک کوین خاص کار می کند.

اختصاصی شبکه:

کیف پولی که می تواند چندین توکن را در یک شبکه نگه دارد.

جهانی / چند دارایی / چند کوین:

کیف پولی که می تواند آدرس های چند کوین را در خود نگه دارد. لطفاً توجه داشته باشید که صرفاً به این دلیل که یک کیف پول «جهانی» است، این گونه نیست که به معنای واقعی کلمه همه دارایی های رمزنگاری را در خود جای می دهد. از صرافی ها گرفته تا بهترین کیف پول چند دارایی موجود، هیچ محصولی را نمی شناسم که به معنای واقعی کلمه همه رمزارزها را در خود جای دهد.

کیف پول Web3:

کیف پول Web3 به شما امکان می دهد به شبکه یک ارز دیجیتال معین دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال، می‌توانید از MetaMask برای دسترسی به شبکه‌های اتریوم، بایننس هوشمند و شبکه‌های Pologyon استفاده کنید.

همچنین بخوانید: همه چیز درباره ی ارز دیجیتال متیک

از چه کیف پول رمزنگاری شده استفاده کنم؟

با کنار هم قرار دادن همه چیز که از موارد بالا باهم یاد گرفتیم، آکادمی بیتریوم در اینجا ایده هایی برای استفاده از کیف پول آورده است تا شما دوستان بیتریومی، بتوانید راحت تر تصمیم گیری کنید.

ما معمولاً استفاده از یک کیف پول رسمی (یا تایید شده رسمی) را برای هر کوین پیشنهاد می کنیم. بنابراین، برای بیت کوین استفاده از کیف پول بیت کوین Core، برای لایت کوین، لایت کوین Core و برای اتریوم یا کیف پول اتریوم یا متامسک را پیشنهاد می کنیم.

نکته: وب سایت رسمی یک کوین را برای توصیه های رسمی بررسی کنید. لطفاً توجه داشته باشید، کیف پول کامل یک کوین به احتمال زیاد به فضای هارد دیسک زیادی نیاز دارد، برای جلوگیری از مواجهه با این موضوع، گزینه های دیگر را در زیر ببینید.

از آنجایی که کیف‌پول‌های رسمی کامل کوین ها می‌توانند کاربران را ملزم به دانلود فایل‌های بسیار بزرگ کنند، و از آنجایی که برخی افراد تمایل دارند تعداد زیادی کوین داشته باشند، خوب است به گزینه‌های جایگزین نگاه کنیم.

برای کسانی که می خواهند از کوین های زیادی استفاده کنند، یا روی آنها سرمایه گذاری کنند، کیف پول های جهانی / کیف پول های چند دارایی / کیف پول های چند کوین، انتخاب خوبی خواهند بود. کیف‌پول‌های نرم‌افزاری جهانی مانند Coinomi، Exodus، Atomic Wallet و Ethos وجود دارند که معمولاً نسخه‌های برنامه دسکتاپ و تلفن و کیف‌پول‌های سخت‌افزاری جهانی مانند TREZOR و Ledger Nano S دارند (کیف‌پول‌های سخت‌افزاری معمولاً گزینه‌های خوبی برای ذخیره‌سازی طولانی‌مدت هستند).

در نهایت، همچنین باید بدانید که کیف پول هایی برای شبکه های خاص و عملکردهای آنها طراحی شده اند. به عنوان مثال، سایر ویژگی‌ها، کیف پول کوین بیس (محصول کوین بیس)، MetaMask و TrustWallet مانند کیف پول‌های مبتنی بر اتریوم هستند که به شما امکان می‌دهد طیفی از توکن‌های مبتنی بر اتریوم را ذخیره کنید و همچنین به عنوان مرورگر وب، برای وب غیرمتمرکز عمل کنید.

به زبان ساده، کیف پولی که انتخاب می کنید به نیاز شما بستگی دارد. به طور کلی کیف‌پول‌های آفلاین غیرقانونی مانند TREZOR برای ذخیره‌سازی طولانی‌مدت عالی هستند، کیف‌ پول‌های نگهبانی مانند بایننس اساساً برای ترید اجباری هستند و کیف پول نرم‌افزاری که می‌توانید از آن به عنوان برنامه مانند Coinbase، Blockchain Wallet و Trust استفاده کنید، گزینه‌های مناسبی هستند. استفاده روزمره اگر به نام‌های بزرگ پایبند باشید و از بهترین شیوه‌ها استفاده کنید، اشتباه کردن سخت است و خیلی چیزها به انتخاب ختم می‌شود.

توجه: بین انواع کیف پول های بالا هم پوشانی وجود دارد، به عنوان مثال، کیف پول کوین بیس یک کیف پول نرم افزاری چند دارایی نیمه نگهبانی با مرورگر وب اتریوم است.

نکته مهم: کیف پول های چند دارایی را کیف پول چند کوینی نیز می نامند. دلیل استفاده از دارایی به جای کوین در بالا این است که همه توکن های رمزنگاری که می توانند در کیف پول ذخیره شوند به عنوان ارز استفاده نمی شوند.

نکات مهم برای تازه واردهایی که وارد دنیای کریپتو کارنسی شده اند!

با در نظر گرفتن موارد فوق، اگر در زمینه ارزهای دیجیتال تازه کار هستید، پیشنهاد می کنیم یک یا چند مورد از موارد زیر را انجام دهید:

  • کیف پول رسمی (یا تایید شده رسمی) را از وب سایت رسمی دانلود کنید.
  • برای یک سرویس کیف پول مانند Coinbase یا خدمات همان کیف پول، مانند کیف پول بلاک چین (که کیف پول را مدیریت می کند و با یک حساب مبادله می کند) ثبت نام کنید.
  • یک کیف پول سخت افزاری مانند TREZOR برای ذخیره سازی طولانی مدت خریداری کنید.
  • و یا از یک کیف پول نرم افزاری جهانی یا کیف پول دیگری که مطابق با نیازهای شما باشد مانند موارد ذکر شده در بالا استفاده کنید (مثلاً TrustWallet برای کاوش در اکوسیستم اتریوم یا کیف پول اتمی برای نگهداری تعدادی از کوین ها).
  • از میان موارد فوق، Coinbase و TREZOR انتخاب های خوبی هستند، زیرا به دانش فنی زیادی نیاز ندارند، راهنما دارند، با بهترین شیوه ها می توان آنها را ایمن نگه داشت و نیازی به دانلود بلاک چین کامل یک کوین ندارند.
  • اگر می دانید چه کاری انجام می دهید، طیف گسترده ای از کیف پول های مختلف را انتخاب کنید که مزایا و معایب متفاوتی را ارائه می دهند.

نکاتی در مورد کیف پول ارزهای دیجیتال

در زیر چند توصیه مفید دیگر در مورد کیف پول آورده شده است.

  1. هیچ کیف پولی وجود ندارد که هر کوین را ذخیره کند. بنابراین باید بر اساس کوین هایی که می خواهید در آن سرمایه گذاری یا استفاده کنید (یا برعکس) به کدام کیف پول نیاز دارید.
  2. می‌توانید تمام توکن‌های ERC-20 (توکن‌های ایجاد شده بر روی پلت‌فرم اتریوم توکن‌های مبتنی بر اتریوم AKA) را در یک کیف پول ERC-20 مانند MyEtherWallet، Trust یا Coinbase Wallet ذخیره کنید. بسیاری از توکن‌های مبتنی بر اتریوم نیز کیف پول مخصوص به خود را دارند (برای کیف پول‌های رسمی، Github یا وب‌سایت رسمی کوین را بررسی کنید). اگر در حال سرمایه گذاری در یک ICO هستید، احتمالاً به یک کیف پول ERC-20 برای ذخیره یا ارسال توکن ها نیاز دارید.
  3. یک کیف پول که بلاک چین کامل یک کوین را دانلود می کند، “گره کامل” نامیده می شود. این کیف پول‌ها می‌توانند فضای زیادی را اشغال کرده و انرژی زیادی مصرف کنند، زیرا باید کل بلاک چین را دانلود کرده و آن را به‌روز نگه دارند. Bitcoin Core، Litecoin Core، و Ethereum Wallet نمونه هایی از کیف پول های گره کامل هستند. اگر فضای دیسک زیادی برای اجرای یک گره ندارید، به جای آن یکی از گزینه های کیف پول دیگر را در نظر بگیرید.
  4. اگر از کیف پول‌های آنلاین استفاده می‌کنید، مراقب بدافزار افزونه مرورگر باشید، ممکن است بخواهید از مرورگری متفاوت برای مرورگر اینترنتی روزانه خود برای کیف پول آنلاین خود استفاده کنید.
  5. اصطلاح “کیف پول گرم” کیف پول متصل به اینترنت را توصیف می کند. اصطلاح “کیف پول سرد” کیف پولی را توصیف می کند که به اینترنت متصل نیست (به عنوان مثال یک کیف پول سخت افزاری وصل شده در یک گاوصندوق). وجوهی که می‌خواهید مانند پول نقد استفاده کنید باید در کیف‌پول‌های گرم باشند، وجوهی که می‌خواهید درازمدت ذخیره کنید بهتر است در «ذخیره‌سازی سرد» در کیف پول آفلاین نگهداری شوند. کیف پول های گرم “هدف های گرم” در نظر گرفته می شوند (یعنی هدف هکرها هستند). بنابراین، اگر یک “کیف پول گرم ” دارید، مطمئن شوید که تا آنجا که می توانید لایه های محافظتی روی آن دارید (گذرواژه دو عاملی، قوی، همه تنظیمات امنیتی روشن و غیره).
  6. به یاد داشته باشید که با هر کیف پول غیر حضانتی، اگر کلید خصوصی خود را گم کنید، پول خود را از دست خواهید داد. این در مورد کیف پول کاغذی، کیف پول سخت افزاری یا هر نوع کیف پول دیگری صادق است. دلیل گم کردن کلیدهایتان مهم نیست. هیچ راهی برای بازپس گیری ارز دیجیتال خود بدون آنها وجود ندارد. علاوه بر این، اگر کیف پول شما هک شده باشد، چه توسط یک متولی یا نه، و وجوه شما گرفته شود، پول خود را از دست می دهید. همیشه جالب نیست، اما همینطور است. بنابراین مطمئن شوید که از بهترین شیوه ها استفاده کرده و کیف پول خود را ایمن نگه دارید.

آیا کیف پول های ارزهای دیجیتال امن هستند؟

کیف پول‌های ارزهای دیجیتال همگی برای ایمن بودن ساخته شده‌اند، اما امنیت دقیق کیف‌ پول‌ها متفاوت است. به طور کلی، مانند نام‌های کاربری و رمزهای عبور، امنیت کیف پول شما از بهترین روش‌ها ناشی می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم در یک زمان واحد پولی که اغلب از آن استفاده می‌کنید، بیشتر از مقدار مورد نیاز خود نگه ندارید، از google authenticator برای لایه‌های بیشتر محافظت، رمزگذاری کیف پول خود، و استفاده از یک کیف پول رسمی (یا تایید شده رسمی) استفاده کنید. همچنین می توانید از تراکنش های چند امضایی بهره ببرید.

پشتیبان گیری از کیف پول و کلیدهای خصوصی و رمزگذاری آنها هوشمندانه است. حداقل یک نسخه پشتیبان باید روی یک سی دی یا درایو انگشت شست باشد، تا اطمینان حاصل شود که یک “کپی سخت” در اطراف شما وجود دارد. اگر کیف پول یا کلید خود را گم کنید، ارز متصل به آن را از دست می دهید!

در زیر چند نکته اضافی برای ایمن نگه داشتن کوین ها و کیف پول شما آورده شده است.

همچنین بخوانید: تاریخچه پول

برخی از نرم‌افزارهایی که به‌عنوان کیف پول ارائه می‌شوند، بدافزارهایی هستند که سعی می‌کنند از کسانی که مایل به دانلود و نصب نرم‌افزارهای غیررسمی از اینترنت هستند، استفاده کنند. هرگز به نرم افزارهای ماینینگ یا کیف پولی که از منبعی که نمی شناسید و به آن اعتماد ندارید اعتماد نکنید. با راه حل های فرسوده مانند مواردی که در بالا توضیح داده شد شروع کنید، سپس بعد از اینکه متوجه شدید چه کاری انجام می دهید، به سراغ کیف پول های دیگر بروید.

همیشه از یک رمز عبور قوی و تمام اقدامات امنیتی موجود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر می توانید از دو عامل استفاده کنید، از دو عامل (مثلا Google Authenticator) استفاده کنید!

هرگز رمز عبور، seed، پین یا کلید خصوصی کیف پول خود را به اشتراک نگذارید و مطمئن شوید که آنها را در مکانی امن (و در حالت ایده آل آفلاین) ذخیره کنید. برای ارسال کوین و دریافت کوین فقط باید آدرس کیف پول عمومی خود را به اشتراک بگذارید.

همیشه در صورت امکان به کیف پول خود به صورت آفلاین دسترسی داشته باشید. و هرگز رمز عبور، seed یا کلید خصوصی خود را در جایی غیر از کیف پول خود یا مکانی امن که رمز عبور خود را ذخیره می کنید وارد نکنید.

نکته: به عنوان یک قانون سرانگشتی، پول بیشتری نسبت به کیف پول واقعی خود، در کیف پول دیجیتال خود نگه ندارید!

نکته: اگر از Coinbase استفاده می‌کنید، از سرویس خزانه آنها استفاده کنید تا یک لایه حفاظتی اضافی به سکه‌هایی اضافه کنید که فعالانه معامله نمی‌کنید یا از آنها استفاده نمی‌کنید.

شما با مطالعه این مقاله متوجه کلی کیف پول های رمزارزها شدید همچنین با انواع آن ها هم آشنا شدید که برای جمع بندی به کاربرد هر کیف پول هم توجه داشته باشید :

کیف پول کوین بیس = بهترین برای مبتدیان
MetaMask = بهترین برای اتریوم
TrustWallet = بهترین برای موبایل
Ledger Nano S Plus = بهترین کیف پول رمزنگاری سخت افزاری
Electrum = بهترین کیف پول رومیزی بیت کوین
BlueWallet = بهترین کیف پول بیت کوین موبایل
Exodus = بهترین برای دسکتاپ
Crypto.com = بهترین کیف پول deFi

نظرات خود را در بخش دیدگاه ها با آکادمی بیتریوم به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید مقاله کیف پول بلو والت را از سایت ما بخوانید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدید ترین مطالب

مقالات مرتبط

Volume
Play
1x
00:00/00:00