توسعه مهارتهای ذهنی
– تمرین تمرکز: تکنیکهای تمرکز مانند مدیتیشن را تمرین کن.
– تقویت تفکر منطقی: به جای واکنش احساسی، سعی کن تصمیمات خود را بر اساس تحلیل و منطق بگیری.
مشاهده وضعیت و تحلیل ارز های دیجیتال معروف در بیتریوم
با آکادمی بیتریوم جدید ترین اخبار و مقالات دنیای رمز ارزها را مشاهده کنید.
EGLD
SHORT_LIVE 15X
OPENS: MARKET (24.6) /25.6
حجم پله اول یک درصد کل سرمایه و حجم پله دوم نیم درصد کل سرمایه باشد.
TPS:
24.2
23.8
23.3
22.8
22.1
21.3
SL: 25.9
در صورت گیر کردن قیمت در نواحی آبی رنگ ریسک فری یا سیو سود میکنیم.
AVAX
LONG_LIVE 15X
OPENS: MARKET (21.97) / 21.1
حجم پله اول یک درصد کل سرمایه و حجم پله دوم نیم درصد کل سرمایه باشد.
TPS:
22.28
22.63
23.22
24.09
25.09
26.55
SL: 20.73
در صورت گیر کردن قیمت در نواحی آبی رنگ ریسک فری یا سیو سود میکنیم.
RLC
LONG_LIVE 18X
OPENS: MARKET (1.48) /1.43
حجم پله اول یک درصد کل سرمایه و حجم پله دوم نیم درصد کل سرمایه باشد.
TPS:
1.50
1.53
1.55
1.58
1.63
1.68
1.75
SL: 1.41
در صورت گیر کردن قیمت در نواحی آبی رنگ ریسک فری یا سیو سود میکنیم.
AAVE
LONG_LIVE 15X
OPENS: MARKET (124.7) /119.6
حجم پله اول یک درصد کل سرمایه و حجم پله دوم نیم درصد کل سرمایه باشد.
TPS:
126
128
131
133
138
143
148
SL: 117
در صورت گیر کردن قیمت در نواحی آبی رنگ ریسک فری یا سیو سود میکنیم.
با آکادمی بیتریوم جدید ترین اخبار و مقالات دنیای رمز ارزها را مشاهده کنید.
دپارتمان ارزهای دیجیتال
به هر نوع ارزی که به صورت دیجیتال یا مجازی وجود داشته باشد و از رمزنگاری ها برای ایمن سازی تراکنش استفاده کند، رمزارز، ارز دیجیتال یا کریپتو کارنسی می گویند. رمزنگاری ارزها باعث می شود که تقریبا نفوذ در شبکه و دو بار خرج کردن ارزها، غیر ممکن شود. اکثر ارزهای دیجیتال غیر متمرکز بوده و بر پایه فناوری بلاک چین هستند. یکی از ویژگی های بارز ارزهای دیجیتال غیر متمرکز بودن آن است که باعث می شود توسط هیچ گونه مرجعی کنترل و نظارت نشوند به همین دلیل ارزهای دیجیتال از دستکاری و دخالت دولت ها مصون هستند.
اولین ارز دیجیتالی که ساخته شد بیت کوین نام داشت. بیت کوین در سال 2009 توسط فرد یا گروهی ناشناس با نام مستعار ساتوشی ناکاماتو ایجاد شد. ایجاد بیت کوین از بحران مالی سال 2008 الهام گرفته بود، زیرا در آن زمان نیاز به جایگزینی سیستم بانک های سنتی بیشتر از همیشه احساس می شد. با وجود این که سال ها از ایجاد بیت کوین می گذرد، اما همچنان بیت کوین به عنوان بزرگترین، تاثیرگذارترین و شناخته شده ترین ارز دیجیتال باقی مانده است.
در بازار ارزهای دیجیتال بیش از چند هزار رمزارز وجود دارد که در ادامه برخی از مهم ترین آن ها از لحاظ ارزش بازار را به شما معرفی می کنیم. بیتکوین، اتریوم و تتر در حال حاضر بیشترین سهم بازار را در دست دارند و ارزهای دیجیتال معروف دیگری که شما می توانید در بازار رمزارزها مشاهده کنید شامل بی ان بی، ریپل، کاردانو دوج کوین و غیره می باشد.
کریپتو کارنسی ها انقلاب بزرگی را در زمینه بانکداری ایجاد کرده اند و توانسته اند سرمایه گذاران بسیاری را به خود جذب کنند، زیرا دارای مزایای ویژه ای هستند که در ادامه به برخی از آن ها می پردازیم.
سرعت تراکنش: شاید بتوان گفت مهم ترین مزیت رمز ارزها، سرعت بالای تراکنش می باشد. شما با استفاده ارزهای دیجیتال و اینترنت در چند دقیقه به سادگی و بدون نیاز به بانک می توانید دارایی های خود را به هر گوشه ای از جهان انتقال دهید.
کاهش هزینه انتقال: شما با استفاده از ارزهای دیجیتال می توانید معاملات را بسیار مقرون به صرفه تر انجام دهید زیرا هزینه انتقال با ارزهای دیجیتال ناچیز و نزدیک به صفر است.
قابل دسترسی: شما به راحتی و فقط با اینترنت و کامپیوتر شخصی یا موبایل خود می توانید به دارایی های دیجیتال خود دسترسی داشته باشید. فقط کافی است این کار را با سیستم های بانکداری سنتی مقایسه کنید تا متوجه شوید چه قدر کارها ساده تر شده و چه قدر دسترسی به دارایی های دیجیتالتان افزایش یافته است.
امنیت بالا: به صورت کلی هیچ کس نمی تواند به دارایی های دیجیتال یا رمز ارزهای شما دسترسی پیدا کند، مگر این که کلید خصوصی کیف پول شما را داشته باشد و اگر کلید خصوصی خود را از دست بدهید، دسترسی شما به دارایی هایتان از بین می رود. علاوه بر این تراکنش ها توسط شبکه بلاک چین تایید و ذخیره می شوند که این نیز باعث افزایش امنیت می شود.
همانطور که بالاتر گفته شد ارزهای دیجیتال مزایای بسیار زیادی دارند و ما در این مقاله فقط به تعداد کمی از آن ها اشاره کردیم.
دارایی های دیجیتال در مکانی به نام ولت یا کیف پول ذخیره می شوند که به صورت کلی به دو صورت سخت افزاری و نرم افزاری می باشد. ارزهای دیجیتال قابل ذخیره شدن در کیف پول های فیزیکی نیستند و آن ها در بلاک چین ثبت می شوند. این نکته را نباید فراموش کرد که رمزارزها قابل لمس نبوده و هیچ گونه جلوه فیزیکی ندارند. شما برای ذخیره ارزهای دیجیتال خود بهتر است از یک کیف پول مطمئن استفاده کنید تا دارایی های دیجیتالتان به خطر نیفتد.
ترید کردن: یکی از مرسوم ترین راه های کسب درآمد از طریق رمزارزها ترید کردن است. شما می توانید با استفاده از نوسانات بازار معامله کرده و کسب سود کنید.
هولد کردن: یکی دیگر از راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال هولد کردن است. شما در این روش یک ارز را می خرید و به امید رشد کردن آن را نگه می دارید تا سود مورد نیاز خود را به دست آورید.
سهام گذاری: اگر علاقه به هولد کردن دارید، می توانید با سهام گذاری رمزارز خود در صرافی ها، استخر های سهام گذاری و غیره در مدت زمان معینی سود دریافت کنید.
وام دادن: از دیگر روش های کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال وام دهی است. شما می توانید با وام دادن کریپتو خود به دیگران برای خود درآمدی تا سالانه 15 در صد یا حتی بیشتر ایجاد کنید.
ماین کردن: ماینینگ فرآیندی است که در آن سکه های در گردش بر اساس محاسبات آزاد می شوند. اما همه ارزها از طریق ماین کردن آزاد نمی شوند ولی این روش برای بیت کوین جواب می دهد. ماین کردن می تواند بسیار سودآور باشد ولی نیاز به تجهیزات قوی محاسباتی دارد.
راه های کسب درآمد از طریق ارزهای دیجیتال بسیار بسیار زیاد است، اما خیلی از پروژه ها کلاه برداری می باشند؛ پس مراقب باشید در دام این گونه پروژه ها گرفتار نشوید و با تحقیق در رمزارز ها سرمایه گذاری مطمئن انجان دهید.
رمزارزها دارای نوع های بسیاری هستند که در ادامه به معرفی و بررسی بعضی از آن ها می پردازیم، اما قبل از آن بهتر است با کوین ها و توکن ها آشنا شوید.
ارزهای دیجیتال به طور کلی به دو دسته کوین و توکن تقسیم می شوند.
کوین ها درواقع ارزهای دیجیتالی هستند که بلاک چین اختصاصی خود را دارند، مانند بیتکوین، اتریوم، لایتکوین و غیره. این نوع از ارز ها برای مبادله و روشی برای پرداخت طراحی شده اند که به این معنا است که شما میتواند از کوین ها مانند هر ارز رایج دیگری برای خرید کالاها و خدمات استفاده کنید.
توکن ها بر خلاف کوین ها، نوعی دارایی دیجیتال هستند که بر روی بلاکچین دیگری ساخته شده اند. توکن ها معمولا از طریق عرضه اولیه سکه یا ICO ها ایجاد می شوند و راهی برای جذب سرمایه اولیه استارت آپ ها هستند. در واقع استارت آپ ها می توانند با فروش توکن هایی که در پلتفرمشان قابل استفاده است، برای خود سرمایه جذب کنند.
حال که با کوین ها، توکن ها و تفاوتشان آشنا شدید در ادامه شما را با انواع ارزهای دیجیتال آشنا خواهیم کرد.
آلت کوین ها: آلت کوین اصطلاحی است که به تمام ارزهای دیجیتال بازار به جز بیت کوین، اشاره دارد. از آن جایی که در ابتدا بیت کوین به عنوان ارز دیجیتال اصلی بازار شناخته می شد و به صورت کامل بر بازار رمزارزها تسلط داشت، هر ارز دیجیتال دیگری که به وجود می آمد به عنوان ارز جایگزین شناخته می شد که به مرور به آن ها اصطلاح آلت کوین نسبت داده شد.
استیبل کوین ها: به این نوع از ارز ها ارزهای پایدار نیز می گویند چرا که ارزش آن ها با ارزش یک دارایی پایدار مانند طلا، دلار یا یورو مرتبط است و قیمت آن ها در اکثر اوقات ثابت هستند، مانند تتر و usdc.
میم کوین ها: میم کوین ها نوع دیگری از رمزارزها هستند که دارای جامعه ای پرشور بوده و باعث رشد این نوع از ارز ها می شود. اکثر اوقات این نوع از ارزها با تصویر میم حیوانات شناخته می شوند و از مهم ترین این نوع ارزها می توان به دوج کوین و شیبا اینو اشاره کرد.
پرایوسی کوین ها: این نوع از ارزها برای افزایش امنیت و حریم خصوصی کاربران ایجاده شده است. این نوع از ارزها معمولا غیر قابل ردیابی هستند و کسانی که از آن ها استفاده می کنند نیز ناشناس باقی می مانند، مانند مونرو.
ارزهای دیجیتال کاربردی: این رمزارزها معمولا برای یک سری برنامه ها و پلتفورم های خاص ساخته می شوند و قابل استفاده درون آن برنامه و پلتفورم هستند، مانند پولکادوت.
ارزهای دیجیتال صرافی: این نوع از ارزها توسط صرافی های رمزارزها ارائه می شوند تا بتوانند برای خود سرمایه جذب کنند. این نوع از ارزها بر بخش زیادی از بازار تسلط دارند و بسیار مهم هستند. معمولا صرافی ها هم به کسانی که ارز صرافی را بخرد خدمات بیشتری مانند کاهش کارمزد را ارائه می دهند.
در نتیجه باید گفت که ارزهای دیجیتال انقلابی جدید در زمینه بانکداری و اینترنت ایجاد کردند و روز به روز در حال پیشرفت هستند. شما به عنوان یک سرمایه گذار باید حتما رمزارزها را در سبد خود قرار دهید تا سود و درآمد خود را بیشتر کنید.