چیزی از اینکه ایجاد زمینه در معاملات مهم است میدونستی ؟ تا حالا شنیده بودی ؟ وقتی قیمت یک دارایی به صورت دقیقه به دقیقه در حال افزایش و کاهش است، ممکن است چنین حرکات کوچکی را به شکل نوسان ببینید. با این حال، اگر بیشتر به تغییرات قیمت در طول یک هفته علاقه دارید، این روندهای دقیقه به دقیقه به کار شما نمی آید.
اینجاست که تایم فریم های زمانی در معاملات وارد می شوند. آنها زمینه استراتژی تحلیل معاملات شما را تعیین می کنند.پس آنجایی که صحبت از ایجاد زمینه شد منظور همان ” تایم فریم” هاست در اینجا آنچه شما باید در مورد بازه های زمانی نمودار و نحوه استفاده از آنها بدانید آمده است.
تایم فریم دوره ای از زمانی است که در آن تغییرات قیمت اتفاق می افتد.
استفاده از تایم فریم ها (بازه های زمانی) در معاملات برای کمک به تصمیم گیری در مورد قدرت و جهت روندها ضروری است.
تایم فریم های مختلف متناسب با سبک های معاملاتی مختلف است.
تایم فریم های زمانی متعدد تصویر واضح تری از روند یک دارایی به شما می دهد.
تایم فریم (بازه های زمانی) چیست؟
تایم فریم دوره ای از زمانی است که در آن تغییرات قیمت اتفاق می افتد. که می تواند از چند ثانیه یا یک دقیقه تا چند هفته باشد. به عنوان مثال، وقتی حرکت قیمت یک دارایی را در عرض چند دقیقه پیگیری می کنید، به این معنی است که از دقیقه به عنوان یک بازه زمانی استفاده می کنید.
استفاده از بازه های زمانی در معاملات برای کمک به تصمیم گیری در مورد قدرت و جهت روندها ضروری است. این به این دلیل است که یک چارچوب زمانی دوره ای است که در طی آن تحلیل خود را با استفاده از زمان به عنوان راهنما انجام می دهید. هدف این است که مشخص شود آیا روندهای قابل توجهی در طول یک بازه زمانی مشخص وجود دارد یا خیر. اگر بازه زمانی شما روز است، حرکات دقیقه به دقیقه کمتر مرتبط هستند.
کدام تایم فریم (بازه زمانی) برای معامله بهتر است؟
بازههای زمانی نموداری که استفاده میکنید به داراییهایی که معامله میکنید بستگی دارد. بهترین بازه زمانی برای معامله در فارکس می تواند با بهترین بازه زمانی برای سهام یا ارزهای دیجیتال متفاوت باشد. علاوه بر این، بازههای زمانی که استفاده میکنید نیز بر اساس نوع استراتژی معاملاتی که استفاده میکنید متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، یک معامله گر پوزیشن بیشتر از یک معامله گر یک روزه، موقعیت های طولانی تری را در اختیار دارد.
در مقابل، یک معامله گر روزانه یک شبه موقعیتی را حفظ نمی کند. از آنجایی که آنها قصد دارند چندین معامله در روز/ساعت انجام دهند، ممکن است تایم فریم هایی را انتخاب کنند که 15 دقیقه یا کمتر طول بکشد. هدف این است که از بازه های زمانی متناسب با استراتژی معاملاتی شما استفاده کنید.
با کنار هم قرار دادن بازههای زمانی با معیارهای دیگر مانند خطوط حمایت/مقاومت، نقاط شکست، الگوهای نمودار و روندهای مداوم، احتمالاً ایده بهتری از روند قیمت دارایی به دست خواهید آورد.
بهترین تایم فریم یا بازه های زمانی برای معامله
بهترین تایم فریم برای اسکالپینگ
اسکالپینگ از یک بازه زمانی کوتاه مدت استفاده می کند. هدف اسکالپرها معمولا انجام حرکات هر چند دقیقه یکبار است. آنها تمایل دارند از بازه های زمانی مختلف از هر 1 تا 15 دقیقه استفاده کنند. بهترین تایم فریم اسکالپینگ و بیشترین استفاده اسکالپرها 1 تا 2 دقیقه است.
بهترین بازه های زمانی برای معاملات روزانه
استفاده از تایم فریم های 15 دقیقه ای برای معامله گران روزانه مفید است زیرا هدف آنها ورود و خروج چندین بار در ساعت در روز است. روند بازار اولیه را می توان با استفاده از بازه های زمانی 60 دقیقه ای ایجاد کرد. از آنجا می توان از چارچوب های زمانی 15 دقیقه ای برای ایجاد روندهای کوتاه مدت استفاده کرد.
بهترین بازه های زمانی برای معاملات نوسانی
معامله گران نوسانی قصد دارند از روندهای کوتاه مدت و میان مدت سرمایه گذاری کنند. بهترین بازه زمانی برای معاملات نوسانی کوتاه مدت است که بر اساس حرکت قیمت دارایی هر چهار ساعت یکبار است. نمودارهای چهار ساعته را میتوان همراه با بازههای زمانی طولانیتر، معمولاً روزها، به منظور ایجاد یک نمای کلی از روند استفاده کرد.
بهترین بازه های زمانی برای معاملات موقعیت
بهترین بازه زمانی برای معاملات موقعیت زمانی است که تمرکز طولانیمدت داشته باشد. هدف از معاملات موقعیت یافتن داراییای است که ارزش آن افزایش یافته و آن را برای مدت طولانیتری حفظ کند. بنابراین، بهترین بازههای زمانی برای این نوع معاملات معمولاً در طول یک روز و/یا هفته است. به طور کلی، میتوانید به قیمتهای روزانه نگاهی بیندازید و سپس با مشاهده تغییرات قیمت در بازه چند هفتهای، مرور کلی بیشتری داشته باشید.
نحوه استفاده از تایم فریم های متعدد در معاملات
روندها می توانند به طور همزمان وجود داشته باشند. تمرکز بر روی یک نمودار زمانی منفرد باعث می شود اطلاعات زیادی را که ممکن است برای سبک معاملاتی خود مفید بدانید از دست بدهید. از سوی دیگر، یک استراتژی چند زمانه به شما امکان میدهد تا به مهمترین بازههای زمانی داراییای که معامله میکنید نگاه کنید، اما دورههای دیگر را نیز در نظر بگیرید. به عنوان مثال، یک معامله گر نوسانی می تواند چارچوب های زمانی کوتاه مدت را به عنوان تمرکز اصلی خود داشته باشد، اما باید روندهای اولیه (طولانی) و ثانویه (میانگین) بازار را نیز در نظر بگیرد.
با استفاده از تجزیه و تحلیل چند تایم فریم می توانید یک نمای کلی از روند روند قیمت دارایی به دست آورید و بر اساس استراتژی معاملاتی خود تصمیم درستی بگیرید.