6 مفهوم مهم اقتصادی|مفاهیم اقتصادی قسمت اول

  1. خانه
  2. /
  3. دپارتمان اقتصاد
  4. /
  5. 6 مفهوم مهم اقتصادی|مفاهیم اقتصادی قسمت اول
1x
00:00 / 00:00

6 مفهوم مهم اقتصادی که باید بدانید!

اقتصاد گاهی اوقات می تواند دلهره آور باشد، به خصوص اگر پیش زمینه ای در این زمینه نداشته باشید. آما نگران نباشید دپارتمان اقتصاد آکادمی بیتریوم در کنار شماست تا اقتصاد را خرد کند و به زبان ساده بیان کند تا در زندگی و تصمیم گیری های بهتری در امور مالی داشته باشید  .در حالی که اقتصاد می تواند موضوع پیچیده ای در سطوح پیشرفته تر باشد، در قلب آن مفاهیم اساسی کلیدی وجود دارد. صرف زمان برای ایجاد درک خود از این مفاهیم می تواند شما را قادر سازد تا ایده ها و تئوری های پیشرفته تری را بیاموزید.

چه به دنبال گسترش دانش اقتصادی خود برای پیشرفت شغلی یا رشد حرفه ای عمومی باشید، در اینجا شش مفهوم کلیدی اقتصادی وجود دارد که باید بدانید.

1. عرضه و تقاضا در مفهوم اقتصاد چیست؟

رابطه بین عرضه و تقاضا در قلب اکثر نظریه های اقتصادی قرار دارد، به یک دلیل ساده: آنها به طور جدایی ناپذیری به هم مرتبط هستند. قانون عرضه و تقاضا را می توان به صورت زیر توضیح داد:

زمانی که عرضه کالا یا خدمات از تقاضای آن بیشتر شود، قیمت ها تا رسیدن به تعادل کاهش می یابد. برعکس، زمانی که تقاضا برای یک کالا یا خدمات از عرضه بیشتر شود، قیمت ها افزایش می یابد. از این نکته دوم در علم اقتصاد به عنوان کمبود یاد می شود.

اگرچه در مفهوم نسبتا ساده است، اما درک رابطه بین عرضه و تقاضا بسیار مهم است.

2. تقاضای بازار در اقتصاد به چه معناست؟

به منظور توسعه مؤثر، بازاریابی و فروش محصول یا خدمات خود، باید درک محکمی از تقاضای بازار که برای آنها وجود دارد داشته باشید. این امر به‌ویژه در مراحل اولیه راه‌اندازی کسب‌وکار یا محصول شما مهم است، زیرا تصمیم می‌گیرید که آیا احتمالاً به بازگشت سرمایه مثبت (ROI) برای تلاش خود خواهید رسید یا خیر.

نحوه سنجش تقاضای بازار به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله بودجه شما، نوع محصول یا خدماتی که می فروشید، و اینکه محصول شما چقدر برای بازار مستقر مختل می کند. همانطور که گفته شد، برخی از گزینه هایی که ممکن است در نظر بگیرید عبارتند از:

انجام مصاحبه با مشتری یا کاربر
برگزاری نظرسنجی یا نظرسنجی از مشتریان بالقوه
استفاده از داده های شخص ثالث
تجزیه و تحلیل محصولات یا خدمات رقبا

3. تمایل به پرداخت در اقتصاد

تمایل به پرداخت (WTP) حداکثر قیمتی است که مشتری مایل است برای یک محصول یا خدمات بپردازد. این قیمت ها بسته به تفاوت در جمعیت مشتری نیز می توانند بخشی از مقیاس یا محدوده قیمت ها باشند. از آنجایی که تمایل مشتریان شما به پرداخت بر همه چیز، از ویژگی‌هایی که در محصول یا خدمات خود وارد می‌کنید تا قیمتی که دریافت می‌کنید، تأثیر می‌گذارد، بسیار مهم است که درک دقیقی از نحوه عملکرد آن داشته باشید.

همچنین مهم است که درک کنید که تمایل به پرداخت می تواند به طور قابل توجهی از فردی به فرد دیگر بر اساس تفاوت های خاصی در جمعیت مشتریان شما متفاوت باشد، که معمولاً به دو سطل کلیدی تقسیم می شوند: بیرونی و درونی.

تفاوت های بیرونی عوامل جمعیت شناختی هستند و گاهی اوقات قابل مشاهده هستند. نمونه هایی از تفاوت های بیرونی شامل سن، جنسیت، نژاد، درآمد و سطح تحصیلات است.

تفاوت‌های درونی عواملی هستند که با پرسیدن سؤالات خاص به آن‌ها پی می‌برید و نه چیزی که احتمالاً فقط با مشاهده کسی قادر به شناسایی آن‌ها هستید. این ممکن است شامل تحمل ریسک یک فرد، تمایل به تناسب با دیگران و میزان اشتیاق او به موضوعات مختلف باشد.

4. تحلیل مشترک در اقتصاد چیست؟

اگر می‌خواهید عمیق‌تر در تقاضا برای ویژگی‌های محصول خاص غوطه‌ور شوید، باید تجزیه و تحلیل مشترک را بدانید – رویکردی آماری برای اندازه‌گیری تقاضای مصرف‌کننده برای ویژگی‌های محصول خاص. این ابزار به شما این امکان را می‌دهد تا به ویژگی‌های پیچیده و قیمت‌های مبادله‌ای که مصرف‌کنندگان هر روز انجام می‌دهند دست پیدا کنید.

برای مثال، تصور کنید که در شرکت اپل کار می‌کنید و می‌خواهید بدانید چه بخشی از آیفون را باید بهبود بخشید. عمر باتری، اندازه صفحه نمایش یا دوربین. تجزیه و تحلیل مشترک به شما اطلاع می دهد که مشتریان به کدام بهبود بیشتر اهمیت می دهند و ارزش وقت و هزینه شرکت را دارند.

5. سوگیری های شناختی در اقتصاد

صدها مثال از سوگیری‌های شناختی وجود دارد که بر فرآیندهای تصمیم‌گیری مشتریان تأثیر می‌گذارد و به این ترتیب، برای درک در یک زمینه اقتصادی مفید است. برای مثال، ممکن است عنصری از محصول یا خدمات شما وجود داشته باشد که با باور یا فرضی که یک مشتری بالقوه دارد در تضاد باشد. توانایی گوش دادن، درک و رسیدگی به این نگرانی ها در صورت لزوم و در صورت لزوم، مهارتی حیاتی برای توسعه است و می تواند به شما کمک کند تا استراتژی های بازاریابی موثرتری برای محصول یا خدمات خود ایجاد کنید.

6. استراتژی های کلیدی اقتصاد

استراتژی کسب‌وکار به خودی خود یک زمینه است، اما از آنجا که بسیاری از استراتژی‌های تجاری مستقیماً به عملکرد اقتصادی مرتبط هستند، درک استراتژی‌های کلیدی در سطح بالایی مهم است. برخی از مهم‌ترین ابزارها و چارچوب‌ها برای درک، پنج نیروی پورتر، تحلیل SWOT و شایستگی‌های اصلی هستند.

 

2,105
امتیاز دهید
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

2,105
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner

پادکست مرتبط

فهرست