1x
00:00 / 00:00

سلام به همه کریپتوکستی های بیتریوم

اگر نمیدونی هیجان در بازار مالی چه تاثیری در نوع معامله گری شما دارد و اصلا هیجان چیه و ربطی به بازار مالی دارد ؟ حتما پادکست رو گوش کن و مطالب زیر رو بخون.

هوش هیجانی چیست

شما در این پادکست متوجه می شوید که :

هیجان چیست ؟

چرا باید معامله گران هیجان شان را کنترل کنند ؟

انواع هیجانات ؟ هیجانات مثبت و منفی ؟ و چه کاربردی در زندگی و معامله گری دارد ؟

چرا باید هیجاناتمون رو بشناسیم ؟

رابطه بین احساسات و هیجانات

رابطه بین هیجانات و ارتباطات

نکات بالا بیشتر در رابطه با بعد انسانی بود که در ادامه به بعد معامله گری هم می رسیم :

اضطراب

یک معامله‌گر حرفه‌ای باید تمامی معاملات خود را به دور از هیجان انجام دهد. اگر متوجه عدم کنترل اضطراب خود شدید، بهتر است سلامتی روحی و روانی خود را در اولویت قرار دهید.

دلایل ایجاد اضطراب در معامله‌گران

عدم رعایت اصول سرمایه‌گذاری؛
معامله در حجم‌های بسیار بالا؛
عدم دانش کافی؛
عدم تسلط بر مهارت‌های معامله‌گری؛
عدم اطمینان به استراتژی و تحلیل خود؛
برای مقابله با اضطراب در کنار تمارین روانشناسی بهتر است در پی افزایش مهارت‌ها و دانش خود از بازار باشید.

یادگیری و رعایت اصول روانشناسی چه در روابط انسانی و چه در معامله‌گری می‌تواند راه‌گشای مسیر موفقیت باشد. به یاد داشته باشید تمامی افراد حاضر در بازار دارای احساسات انسانی هستند. شما به‌راحتی با فرا گرفتن مهارت‌های مربوط به روانشناسی بازار می‌توانید بهترین واکنش را نسبت به تحرکات بازار انجام داده و هیجانات خود را کنترل کنید.

مطمئنا هر چقدر هم معامله گر خوبی باشیم باز هم روزی در کنترل هیجان معاملاتی خودمان به مشکل بر میخوریم. چه بسا هستند افرادی که بالای ۲۰ سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی را دارند، اما همچنان قادر نیستند به صورت کامل احساسات و هیجانات خود را کنترل کنند. در ابتدا باید این را در نظر بگیریم که علت اصلی ندلشتن ثبات معاملاتی این است که معامله گر برای خود استراتژی از پیش تعیین شده ای ندارد، یا به بیان دیگر سرمایه گذار با یک تحلیل خاصی آن را خریداری نکرده است و اگر به خیال خود آن را با تحلیل خریده، نتوانسته اصول تحلیل کردن را رعایت نماید. هدف ما در این آموزش این است که نکات و روش هایی را به شما معرفی کنیم که یاد بگیرید هیجانات معاملاتی خود را کنترل نمایید.

رفتار هیجانی در بازار مالی چیست؟

دلایل گوناگونی می توان برای افت قیمت بسیاری از ارزها در نظر گرفت، مثل تغییر روند در بازار و نوسانات که جزو ذات جداناپذیر بازار است، از طرف دیگر با توجه به رشد شارپی اخیر بازار مالی انتظار این که بازار کمی اصلاح داشته میداشت منطقی بود، همچنین نکته قابل ذکر اینجاست که تریدرهای زیادی به منظور کسب سود اقدام به فروش می کنند و موجب افت بازار می شوند، ولی نکته ای که قابل توجه و تامل درباره افت بازار می باشد این است که بسیاری از تریدرها بدون تحلیل و منطق درست تحث تاثیرات جو بازار قرار گرفته و رفتار هیجانی از خود نشان می دهند که فشار فروش در بیشتر نمادها را در پی دارد.

راهکار‌های کنترل هیجانات در بورس

  • ** ترجیحا سرمایه‌ گذاری خود را با مبالغ کم تر شروع نمایید.

  • ** علم و دانش سرمایه‌ گذاری خود را ارتقا دهید و پیوسته در حال آموختن نکات و تجربه های جدید باشید.

  • ** در معالمات خود استراتژی داشته باشید؛ به این صورت که اهداف خود از سرمایه‌ گذاری، بازه‌ زمانی سرمایه‌گذاری و … را مشخص کنید.

  • ** دید بلند مدت در سرمایه گذاری در بازار مالی داشته باشید؛ بیشترین سودها نصیب افرادی می شود که در سرمایه گذاری دید بلندمدت دارند و به دنبال سود کم و سریع نیستند.

  • ** به فکر فرصت‌ هایی که از دست داده اید نباشید؛ از جمله مواردی که باعث تصمیمات شتابزده و هیجانی در بازار می شود، داشتن فکر و احساس از دست رفتن فرصت‌ هاست.

 

652
امتیاز دهید
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

652
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner

پادکست مرتبط

فهرست