انواع تحلیل بازارهای مالی

  1. خانه
  2. /
  3. انواع تحلیل بازارهای مالی
1x
00:00 / 00:00

برای هر کسی که علاقه مند به سرمایه گذاری است، هیچ کمبودی در تحلیل وجود ندارد. جستجوی عبارت “تحلیل بازار سهام” بیش از یک میلیارد نتیجه در گوگل و بیش از دو میلیارد در Yahoo.1 یافت.

اکثر تحلیل های بازار سهام را می توان به سه گروه کلی تقسیم کرد: بنیادی، فنی و احساساتی. در اینجا نگاهی دقیق به هر یک داریم.

تجزیه و تحلیل بنیادی (فاندامنتال)

هدف تحلیل بنیادی تعیین اینکه آیا ارزش آتی یک شرکت به طور دقیق در قیمت سهام فعلی آن منعکس می شود یا خیر است.

تحلیل بنیادی تلاش می کند تا ارزش یک سهام خاص را بر اساس عوامل مختلفی مانند وضعیت مالی جاری شرکت و محیط اقتصادی حاکم برآورد کند. تحلیل بنیادی همچنین ممکن است شامل صحبت با تیم مدیریت شرکت و ارزیابی نحوه دریافت محصولات شرکت در بازار باشد.

هنگامی که یک بررسی بنیادی کامل می شود، تحلیلگر ممکن است تصمیم بگیرد که سهام یک فرصت جذاب است زیرا بازار چشم انداز آینده خود را دست کم گرفته است. تحلیلگر همچنین ممکن است در صورتی که ارزش به طور کامل در قیمت منعکس شود، سهام را به عنوان “نگهداری” یا “فروش” تعیین کند.

تجزیه و تحلیل فنی


انواع آنالیز

تحلیلگران فنی حرکات و روندهای معاملاتی اخیر را ارزیابی می‌کنند تا بخواهند آینده قیمت سهام شرکت را تعیین کنند. به طور کلی، تحلیلگران فنی کمتر به عوامل بنیادی زیربنای قیمت سهام توجه می کنند.

تحلیلگران فنی برای ارزیابی خود از قیمت سهام شرکت به نمودارهای سهام تکیه می کنند. برای مثال، تکنسین ها ممکن است در هنگام ارزیابی حرکت بعدی سهام به دنبال سطح حمایت و مقاومت باشند. سطح حمایت، سطح قیمتی است که سهام ممکن است در آن حمایت پیدا کند و ممکن است زیر آن سقوط نکند. در مقابل، سطح مقاومت قیمتی است که ممکن است سهام تحت فشار قرار گیرد و بالاتر از آن ممکن است افزایش نیابد.

تحلیل احساسی

تحلیل احساسات سعی می کند بازار را بر اساس نگرش سرمایه گذاران اندازه گیری کند. تحلیل احساسات از این فرض شروع می شود که اکثر سرمایه گذاران اشتباه می کنند. به عبارت دیگر، بازار سهام این پتانسیل را دارد که وقتی «انبوه سرمایه‌گذاران» معتقدند قیمت‌ها در جهت خاصی حرکت می‌کنند، ناامید شود.

تحلیلگران احساسات اغلب به عنوان مخالفانی شناخته می شوند که به دنبال سرمایه گذاری بر خلاف دیدگاه اکثریت بازار هستند. به عنوان مثال، اگر اکثر ناظران حرفه ای بازار انتظار دارند که قیمت سهام روند بالاتری داشته باشد، تحلیلگران احساسات ممکن است به دنبال قیمت ها باشند تا اکثریت را ناامید کنند و روند کاهشی را کاهش دهند.

کدام رویکرد بهترین است؟ هیچ پاسخ روشنی برای آن سوال وجود ندارد. اما مهم است که سه چیز را به خاطر بسپارید: عملکرد گذشته نتایج آتی را تضمین نمی کند، نتایج واقعی متفاوت خواهد بود و بهترین رویکرد ایجاد یک سبد بر اساس افق زمانی، تحمل ریسک و اهداف است.

به خاطر داشته باشید که با تغییر شرایط بازار، بازده و ارزش اصلی قیمت سهام در نوسان خواهد بود. و سهام، هنگام فروخته شدن، ممکن است بیشتر یا کمتر از قیمت اصلی خود ارزش داشته باشند.

 

1,612
امتیاز دهید
اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

1,612
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner

پادکست مرتبط

فهرست