بانک های کشورها، هوشمندانه در حال همسو شدن با تکنولوژی می باشند و در جهت رودخانه شنا می کنند. با ما باشید تا در این خبر از آکادمی بیتریوم به این موضوع که بانک های پاکستان از فناوری بلاک چین برای KYC استفاده می کنند را بیشتر بررسی کنیم.
بانکها در پاکستان قصد دارند یک پلتفرم الکترونیکی برای رویههای شناخت مشتری راهاندازی کنند که در سطح ملی اجرا میشود. سیستم مبتنی بر بلاک چین به آنها اجازه می دهد تا اطلاعات شخصی مشتریان را از طریق شبکه ای غیرمتمرکز و خود تنظیم شده مبادله کنند.
kyc چیست؟
KYC مخفف “Know Your Customer” به معنای “مشتری خودت را بشناس” است. موسسات مالی موظف به تبعیت از قوانین KYC و مطابقت با این قوانین هستند. این تبعیت به منظور شناسایی هویت مشتریان خود جهت مقابله با خطراتی است که احتمالا ممکن است با آنها مواجه شوند.
بانک های پاکستان به دنبال استفاده از بلاک چین برای چک های KYC هستند
انجمن بانک های پاکستان (PBA) قراردادی را برای پیاده سازی پلت فرم مبتنی بر بلاک چین (KYC) امضا کرده است که توسط گروه آوانزا توسعه خواهد یافت. شرکت های متخصص در برنامه های بانکی پیشرفته، راه حل های مدیریت تجربه مشتری، بلاک چین و هوش مصنوعی را متحد می کند.
مراسم امضای این قرارداد روز پنجشنبه در دفتر سازمان صنعت در کراچی برگزار شد و تعدادی از مقامات از جمله محمد اورنگ زیب رئیس هیئت مدیره و وقاص میرزا مدیر عامل شرکت نوآوری آوانزا حضور داشتند.
در بیانیه مطبوعاتی توضیح داده شده است که پروژه ایجاد سیستم الکترونیکی KYC بخشی از تلاش های جاری بانک دولتی پاکستان (SBP) برای تقویت زیرساخت های کنترل ضد پولشویی (AML) و مبارزه با تامین مالی تروریسم (CTF) این کشور است.
PBA که به نمایندگی از اعضای خود بر این پروژه نظارت داشته است، توضیح داد: «علاوه بر تقویت کنترلهای AML، استقرار این پلتفرم باعث کارایی بانکهای شرکتکننده و بهبود تجربه مشتریان خواهد شد».
Consonance، پلتفرم e-KYC که توسط آوانزا طراحی شده است، از فناوری بلاک چین استفاده میکند تا بانکها را قادر میسازد تا اطلاعات شخصی را از طریق یک «شبکه غیرمتمرکز و خودتنظیمی» استاندارد و مبادله کنند. به گفته انجمن، این باید با رضایت مشتریان اتفاق بیفتد.
بانکها میتوانند با استفاده از دادههای چکهای KYC انجامشده توسط سایر مؤسسات مشارکتکننده، ارزیابیهایی از مشتریان فعلی و جدید خود انجام دهند. PBA اصرار داشت که این باید هزینههای ورود را به حداقل برساند و تجربه مشتری را هنگام افتتاح حساب بهبود بخشد، بنابراین “شمولیت مالی را تسهیل میکند”.
در ماه مارس سال گذشته، از رضا باقر، فرماندار SBP نقل شد که او موارد استفاده خوب کمی از ارزهای دیجیتال را می بیند. در عین حال، وی اذعان کرد که فناوری بلاک چین با پتانسیل خود می تواند برای حل بسیاری از مشکلات مفید باشد.
آیا فکر می کنید بانک های پاکستانی موارد استفاده دیگری برای فناوری بلاک چین پیدا خواهند کرد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.