دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ برای ساخت پردیس متاورس - آکادمی بیتریوم

دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ برای ساخت پردیس متاورس

دانشگاه هنگ کنگ

دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ اعلام کرده است که قصد دارد یک پردیس متاورس آنلاین به نام Metahkust بسازد. این مؤسسه با ساختن یک کلاس درس واقعیت مجازی مختلط که به دانش‌آموزان از عرض‌های جغرافیایی دیگر اجازه می‌دهد در کلاس‌هایی مانند آنها در همان فضا حضور داشته باشند، اولین گام خود را به سوی این هدف خواهد برد. کلاس مجازی میزبان راه اندازی پردیس جدید گوانگژو خواهد بود.

دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگ روی متاورس شرط بندی می کند

موسسات در حال یافتن کارکردها و کاربردهای بیشتری برای فضاهای متاورس هستند و به آرامی این فناوری ها را در فرآیندهای روزمره خود ادغام می کنند. دانشگاه هنگ کنگ برنامه خود را برای ایجاد یک متاور مشترک که هر دو مکان پردیس خود را به گونه ای یکپارچه می کند، اعلام کرد. این اپلیکیشن که Metahkust نام دارد به دانشجویان این موسسه در عرض های جغرافیایی مختلف اجازه می دهد تا در کلاس ها و رویدادها به گونه ای شرکت کنند که گویی در یک مکان هستند.

اولین رویدادی که در آن این سیستم مبتنی بر متاورس آزمایش خواهد شد، افتتاح پردیس گوانگژو است که دانشگاه در سپتامبر آینده میزبان آن خواهد بود. پان هوی، استاد رسانه های محاسباتی و هنر در پردیس گوانگژو، اظهار داشت:

بسیاری از مهمانان ممکن است خارج از کشور باشند و نتوانند شرکت کنند، بنابراین ما میزبان آن در متاورس خواهیم بود.

مزایای یک رویکرد مجازی

این مؤسسه مزایایی را که کلاس‌های درس و پردیس‌های مبتنی بر متاورس می‌توانند در مقایسه با کلاس‌های سنتی‌تر از راه دور، که شامل استفاده از ابزار کنفرانس ویدیویی مانند زوم است، ارائه دهند، توضیح داد. هوی بیان کرد که محیط‌های متاورس تعامل بیشتری را برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند، که می‌تواند احساس کند که در درس‌های دنیای واقعی شرکت می‌کنند. او توضیح داد:

استفاده از زوم به نظر می رسد که فقط به یک صفحه دو بعدی نگاه می کنید. اما از طریق واقعیت مجازی، می توانید احساس کنید که آنجا هستید. من فکر می کنم تعامل برای یادگیری بسیار مهم است. نحوه تعامل شما با دانش آموزان اطرافتان باعث افزایش نتیجه یادگیری شما می شود.

علاوه بر این، هو اظهار داشت که این تمرکز جدید حس “وحدت و مشارکت” را ترویج می کند که در غیر این صورت به دلیل محدودیت های جغرافیایی دستیابی به آن غیرممکن است. برای دستیابی به این پردیس مجازی واحد، دانشگاه مجموعه‌ای از حسگرها و دوربین‌ها را برای تغذیه اطلاعات به سیستم متاورس نصب خواهد کرد.

اخیراً، دانشگاه توکیو نیز از ادغام فناوری متاورس در فرآیندهای یادگیری خود خبر داده است. این موسسه گزارش داد که در اواخر امسال شروع به ارائه درس های مقدماتی مهندسی در متاورس خواهد کرد.

 

نظر شما در مورد ابتکار متاورس دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ چیست؟ ما را در بخش نظرات زیر بگویید.

1,652
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست