روانشناسی ترید و تجارت | چرا نرمال پول در نمی آید | قسمت 1

  1. خانه
  2. /
  3. مستند رمز ارز
  4. /
  5. روانشناسی ترید و تجارت | چرا نرمال پول در نمی آید | قسمت 1

روانشناسی ترید چیست؟

روانشناسی ترید به احساسات و وضعیت ذهنی اشاره دارد که به موفقیت یا شکست در معاملات اوراق بهادار کمک می کند. روانشناسی ترید جنبه های مختلفی از شخصیت و رفتارهای یک فرد را نشان می دهد که بر اقدامات تجاری آنها تأثیر می گذارد. روانشناسی ترید می تواند به اندازه سایر ویژگی ها مانند دانش، تجربه و مهارت در تعیین موفقیت معاملات مهم باشد.

نظم و انضباط و ریسک پذیری دو مورد از حیاتی ترین جنبه های روانشناسی معاملات هستند زیرا اجرای این جنبه ها توسط یک معامله گر برای موفقیت طرح معاملاتی وی حیاتی است. ترس و طمع معمولاً با روانشناسی معاملات مرتبط هستند، در حالی که چیزهایی مانند امید و پشیمانی نیز در رفتار معاملاتی نقش دارند.

نکات مهم روانشناسی ترید

روانشناسی ترید جزء احساسی فرآیند تصمیم گیری سرمایه گذار است که ممکن است به توضیح اینکه چرا برخی تصمیمات منطقی تر از سایرین به نظر می رسند کمک کند.
روانشناسی ترید در درجه اول به عنوان تأثیر حرص و طمع و ترس مشخص می شود.
حرص و طمع تصمیماتی را که به نظر می رسد بسیار خطرناک هستند، هدایت می کند.
ترس تصمیماتی را هدایت می کند که به نظر می رسد از ریسک اجتناب می کنند و بازده کمی دارند.
امور مالی رفتاری چندین سوگیری روانشناختی و خطاهای مربوط به تصمیمات تجاری یا سرمایه گذاری را ثبت کرده است.
درک روانشناسی ترید
روانشناسی ترید می تواند با چند احساس و رفتار خاص مرتبط باشد که اغلب کاتالیزورهای معاملات بازار هستند. توصیفات مرسوم رفتارهای هیجانی در بازارها، بیشتر معاملات هیجانی را به حرص یا ترس نسبت می دهند.

حرص و طمع را می توان به عنوان میل بیش از حد به ثروت در نظر گرفت، آنقدر زیاد که گاهی عقلانیت و قضاوت را تحت الشعاع قرار می دهد. بنابراین، این توصیف سرمایه گذار الهام گرفته از حرص یا ترید غیرمنطقی فرض می کند که احساسات طمع می تواند معامله گران را به سمت انواع رفتارهای غیربهینه سوق دهد. این ممکن است شامل انجام معاملات با ریسک بالا، خرید سهام یک شرکت یا فناوری آزمایش نشده فقط به دلیل افزایش سریع قیمت آن، یا خرید سهام بدون تحقیق در مورد سرمایه گذاری اساسی باشد.

علاوه بر این، طمع ممکن است سرمایه‌گذاران را ترغیب کند که در معاملات سودآور بیشتر از آنچه که توصیه می‌شود، در تلاش برای برداشتن سود اضافی یا گرفتن موقعیت‌های سوداگرانه بزرگ بمانند. طمع در مرحله نهایی بازارهای صعودی، زمانی که حدس و گمان بیداد می کند و سرمایه گذاران احتیاط را به باد می دهند، آشکارتر است.

در مقابل، ترس باعث می‌شود معامله‌گران به دلیل نگرانی از ضررهای بزرگ، موقعیت‌های خود را زودتر ببندند یا از ریسک کردن خودداری کنند. ترس در بازارهای نزولی قابل لمس است و این یک احساس قوی است که می تواند باعث شود معامله گران و سرمایه گذاران در عجله خود برای خروج از بازار غیرمنطقی عمل کنند. ترس اغلب به وحشت تبدیل می شود، که به طور کلی باعث فروش قابل توجهی در بازار از فروش هراس می شود.

پشیمانی ممکن است باعث شود یک معامله گر پس از از دست دادن در ابتدا وارد معامله شود زیرا سهام خیلی سریع حرکت کرد. این یک نقض نظم و انضباط معاملاتی است و اغلب منجر به زیان مستقیم از قیمت‌های اوراق بهادار می‌شود که از بالاترین حد در حال سقوط هستند.

تحلیل فنی روانشناسی ترید

روانشناسی ترید معاملات اغلب برای تحلیلگران فنی مهم است که بر روی تکنیک های نمودارسازی تکیه می کنند تا تصمیمات تجاری خود را هدایت کنند. نمودارهای امنیتی می تواند طیف گسترده ای از بینش ها را در مورد حرکت یک امنیت ارائه دهد. در حالی که تکنیک‌های تجزیه و تحلیل فنی و ترسیم نمودار می‌توانند در تشخیص روند فرصت‌های خرید و فروش مفید باشند، نیاز به درک و شهودی برای حرکت‌های بازار دارد که از روان‌شناسی معاملاتی سرمایه‌گذاران ناشی می‌شود.

موارد متعددی در نمودارهای فنی وجود دارد که در آن یک معامله گر باید نه تنها به بینش نمودار، بلکه به دانش خود در مورد امنیتی که دنبال می کند و شهود خود برای تأثیر عوامل گسترده تر بر بازار نیز تکیه کند. معامله گران با توجه شدید به تأثیرات جامع قیمت اوراق بهادار، نظم و اطمینان، روانشناسی معاملاتی متعادلی را نشان می دهند که معمولاً به موفقیت کمک می کند.

مالی رفتاری روانشناسی ترید

بخشی از روانشناسی معاملات این است که بفهمیم چرا افراد در بازار یا سایر مسائل پولی تصمیمات غیرمنطقی می گیرند. امور مالی رفتاری زیرشاخه ای از اقتصاد رفتاری است که تأثیرات و سوگیری های روانی را پیشنهاد می کند که بر رفتارهای مالی سرمایه گذاران و متخصصان مالی تأثیر می گذارد. علاوه بر این، تأثیرات و سوگیری‌ها می‌تواند منشأ تبیین انواع ناهنجاری‌های بازار، به‌ویژه ناهنجاری‌های موجود در بازار سهام مانند افزایش یا کاهش شدید قیمت سهام باشد.

برای افزایش اطلاعات شما در حوزه های رمزارز ها، اقتصاد (سواد مالی) و روانشناسی بازار و روانشناسی فردی

عضو سایت آکادمی بیتریوم شوید.

www.AcademyBiteriom.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

631
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner
631
امتیاز دهید

ویدیو های مرتبط

فهرست