تفاوت تحلیل فاندامنتال و تکنیکال

  1. خانه
  2. /
  3. آموزشی
  4. /
  5. تفاوت تحلیل فاندامنتال و تکنیکال

تحلیل تکنیکال چیست ؟ چه کاربردی دارد ؟ تحلیل فاندامنتال چیست ؟ آیا تفاوتی بین فانادمنتال و تکنیکال است ؟ یا یک تحلیل را بلد باشیم می توانیم ترید کنیم ؟ سوالی که خیلی از کاربران پرسیده بودند در این ویدیو کامل توضیح داده است. این ویدیو را تا انتها تماشا کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

بحث‌های مشاجره‌آمیز بین معامله‌گران و سرمایه‌گذاران بر سر اینکه بهترین تکنیک تحلیل چیست، مدتی است که ادامه دارد. از یک طرف، تجزیه و تحلیل بنیادی به ویژه برای سرمایه گذاران باتجربه، مانند وارن بافت و رالف سگر، کارآمد است. از سوی دیگر، تحلیل تکنیکال محاسن خاص خود را دارد.در چندین بازار در سراسر جهان، معامله گران با کمک تحلیل تکنیکال نیز درآمد های خوبی کسب کرده اند.

با این حال، واقعیت این است که ترکیبی از هر دو بهترین نتایج را ایجاد می کند، به خصوص در فضای ارزهای دیجیتال، جایی که هیچ چیز به راحتی و بدون دانش  قابل پیش بینی نیست. در اینجا نگاهی عمیق به هر دو تکنیک با مقایسه  آن ها میندازیم  که به شما کمک می کند انتخابی آگاهانه داشته باشید.

تماشا کنید : آموزش ریسک به ریوارد

تحلیل بنیادی چیست؟

سرمایه گذاری و تجارت در هر بازاری بررسی همه چیز در مورد ارزیابی ارزش یک دارایی برای تعیین اینکه آیا آن دارایی در کوتاه مدت یا بلند مدت ارزشمند است، نیاز دارد. این نوع تحلیل معمولاً برای سرمایه گذاران بلندمدت ایده آل در نظر گرفته می شود. در هسته خود، تحلیل بنیادی ارزش ذاتی یک دارایی را با ارزیابی تمام جنبه های مشهود و نامشهود شرکت یا سرمایه گذاری با استفاده از اطلاعات در دسترس عموم می سنجد. هدف این است که به بهترین نحو مشخص شود که دارایی کمتر از ارزش گذاری شده یا بیش از ارزش گذاری شده است. از این رو بررسی پارامتر هایی همچون، تیم پروژه، اهداف آن، موارد اقتصادی، در این دسته قرار میگیرند.

تحلیل تکنیکال چیست؟

از طرف دیگر، تحلیل تکنیکال یک تکنیک معاملاتی است که ارزش یک سرمایه گذاری را بر اساس آمار، روند حرکت قیمت و حجم معاملات آن دارایی ارزیابی می کند.تحلیل تکنیکال بر این باور است که حرکت‌های قیمت گذشته و فعالیت بازار یک دارایی معین می‌تواند به عنوان منبع ارزشمندی از اطلاعات برای تعیین مسیر قیمت آتی آن دارایی مورد استفاده قرار گیرد.

در حالی که یک تحلیلگر بنیادی بر ارزش ذاتی شرکت تمرکز می کند و ظرفیت شرکت برای افزایش درآمد و همچنین دارایی های آن شرکت را اندازه گیری می کند،  اما یک تحلیلگر فنی فقط به تاریخچه قیمت و حجم معاملات دارایی نگاه می کند.

تحلیلگران فنی یا تکنیکال کار ها از معادلات ریاضی و از نمودارها برای تعیین روندها و الگوهایی استفاده می کنند که از آن ها سیگنال خرید یا فروش دریافت میکنند. از آنجایی که تجارت و سرمایه گذاری اساسی مورد توجه قرار نمی گیرد، تحلیلگران فنی این سیگنال ها را در مقایسه با سایر شاخص های تکنیکالی و فنی که از روایت مشابه پشتیبانی می کنند، اندازه گیری می کنند مثل اندیکاتور ها. در حالی که تحلیل بنیادی سرمایه گذار را تشویق می کند تا ارزش ذاتی یک شرکت را جستجو کند، تحلیل تکنیکال به روش هایی مربوط می شود که عملکرد قیمت دارایی را پیش بینی می کند.

ویدیو اصول ترید موفق – قسمت اول

تحلیل فاندامنتال در مقابل تحلیل فنی

اگرچه تحلیل بنیادی و تکنیکال متفاوت است، اکثر معامله‌گران ترجیح می‌دهند که ترکیبی از هر دو تکنیک استفاده کنند، زیرا هر کدام مجموعه‌ای از مزایا و معایب خاص خود را دارند.با این حال، ترکیب هر دو تکنیک هنوز به مهارت زیادی نیاز دارد، زیرا هر دو استراتژی باید برای بازارهای مختلف آزمایش شوند تا دوام آنها مشخص شود. به طور معمول، معامله گران تازه کار تمایل دارنداز تحلیل بنیادی استفاده کنند زیرا به نکات فنی کمتری نیاز دارد، در حالی که تحلیل تکنیکال در بین حرفه ای ها با سال ها تجربه محبوب است.

جمع بندی

  • در آخر میبایست اشاره کرد که برای تحلیل فاندامنتال یک پروژه باید به صورت خود کفا عمل کرد و نسبت به تحلیل تکنیکال ابزار خاصی وجود ندارد . از این رو میبایست تجربه کافی را در این نوع تحلیل کسب کنید تا تاثیر تحلیل بنیادی را درک کنید.
  • همجنین میتوان شاره کرد که تحلیل تکنیکال با دقت بالا میتواند اتمام و شروع یک روند را در یک بازه زمانی خاص مشخص کند اما در تحلیل فاندامنتال میتوان شدت یک موج را پیشبینی کرد.
  • تحلیل بنیادی یا فاندامتنال روندهای مالی بلند مدت و عملکرد یک پروژه را در مقایسه با رقبا بررسی می‌کند. در حالی که تحلیل تکنیکال بر اساس روند نمودارها و داده‌های گذشته و حجمی  یک ارز، پیش‌بینی‌های لازم را در رابطه با قیمت کوتاه مدت و میان مدت یک ارز تعیین می‌کند.

در آخر میبایست در هر نوع از این تحلیل های کاربردی با آزمون و خطا تجربه کافی را بدست آورد و ترکیبی از آن ها برای ترید و سرمایه گذاری را ایجاد کرد. در این صورت میتوان کم ترین ریسک با بیشترین بازده ای را از بازار های مختلف مالی کسب کرد.

امیدواریم که از این ویدیو لذت برده باشید. برای اطلاع از سبد هولد و شرایط استفاده از سیگنال می توانید با پشتیبان آکادمی بیتریوم همراه باشید.

برای ارتباط با پشتیبان آکادمی بیتریوم کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

5,326
امتیاز دهید
اشتراک گذاری
banner
banner
5,326
امتیاز دهید

ویدیو های مرتبط

فهرست