حالا فرصت کجا هست؟
تجربه نشون داده:
با گرون شدن بنزین تورم شدت میگیره کالا که 100 درصد گرون میشه به علت هزینه حمل و نقل
و بورس رشد خوبی داره
حالا در ابتدای گرون شدن بنزین، سهام های شرکت های تولیدکننده کمی نزول میکنه و بعد از تعیین نرخ جدیدشون رشد خوبی دارند
سهام های شرکت انرژی و پتروشیمی هم رشد داره.
نمودار ها رشد بورس رو بعد از گرونی بنزین در سال 1398 و 1393 نشان میده.
منتظر باشید برای موج بورس، با شروع شدنش باهاش همراه مشیم.
موج دلار، طلا و کریپتو رو از بازار های خارجی شکار کردیم.
رفقا شاخص کل به ناحیه تقاضا رسیده و رشد خوبی داشته با شکست سقف مشخص شده میتونیم شاهد موج صعودی جدید از بورس و انتقال نقدینگی از دلار طلا به بورس باشیم.
⁉️رفقا چهارشنبه این هفته مخترع افسانهای بیتکوین در مستند HBO معرفی میشه (کسی که سال های سال ساتوشی ناکاموتو به عنوان اسم مستعارش استفاده شده و کسی نمیدونسته کی هست).
نکته مهم اینه که بر خلاف انتظار خیلی ها این یک خبر بد برای بازار کریپتو هست و ممکنه بازار رو نزولی کنه، به این علت که یکی از مزیت های مهم بیت کوین نا معلوم بودن هویت سازنده اون بود.
اما هنوز مشخص نیست که این داستان واقعی میشه یا اینکه این بار هم هویت ساتوشی تایید نمیشه، ولی این سری داستان جدی تره.
یکی از تفکرات عالی برای ترید در بازار مالی، “مدیریت ریسک” است. این مفهوم به شما کمک میکند تا در شرایط ناپایدار بازار، تصمیمات بهتری بگیرید و از ضررهای بزرگ جلوگیری کنید. در اینجا چند نکته کلیدی برای مدیریت ریسک آورده شده است:
1. تعیین حد ضرر: قبل از ورود به هر معامله، حتماً یک حد ضرر مشخص کنید تا در صورت حرکت نامطلوب بازار، ضرر شما محدود شود.
2. تنوع در سبد سرمایهگذاری: با سرمایهگذاری در داراییهای مختلف، میتوانید ریسک کلی سبد خود را کاهش دهید.
3. نسبت ریسک به پاداش: قبل از هر معامله، نسبت ریسک به پاداش را ارزیابی کنید. معمولاً نسبت ۱:۲ یا ۱:۳ مناسب است.
4. تحلیل بنیادی و تکنیکال: با استفاده از تحلیلهای بنیادی و تکنیکال، تصمیمات خود را بر اساس دادهها و روندهای بازار اتخاذ کنید.
5. کنترل احساسات: در ترید، احساسات میتوانند تصمیمات شما را تحت تأثیر قرار دهند. سعی کنید بر اساس منطق و برنامهریزی عمل کنید.
با پیروی از این اصول و داشتن یک استراتژی مشخص، میتوانید شانس موفقیت خود را در بازارهای مالی افزایش دهید.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده میکنید، از ابتدای سال تا به الان، صندوقهایی که بخش بیشتری از پرتفوی خود را به سکه طلا اختصاص دادهاند، بازدهی بهتری داشتهاند.
این موضوع میتواند به دلیل تخلیه حباب قیمتی سکه ، رسیدن دلار به کف های خود و رشد انس جهانی طلا باشد که باعث افزایش تقاضا برای سکه و افزایش ارزش آن شده است.
در شرایطی که حباب سکه مجدداً رشد میکند، تغییر استراتژی و انتقال سرمایه به صندوقهایی که بیشتر بر شمش طلا متمرکز هستند، تصمیمی منطقی است چرا که شمش با ثبات بیشتری در بازار معامله میشود و نوسانات شدیدتری تجربه نمیکند.
شمش طلا معمولاً نوسانات کمتری نسبت به سکه دارد و کمتر تحت تأثیر حباب قیمتی قرار میگیرد، بنابراین برای مدیریت ریسک گزینهای بهتر به شمار میرود.
وقتی حباب قیمتی سکه بالا میرود، خرید صندوق هایی مبتنی بر شمش طلا میتواند راهکاری امنتر برای حفظ ارزش سرمایه باشد.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده میکنید در دورههایی که تورم به اوج خود رسیده، دولت ها معمولاً به افزایش واردات روی آوردند تا از طریق افزایش عرضه کالاها در بازار داخلی، فشار تورمی را کاهش دهند.
این روش باعث میشود که تورم، حداقل بهطور موقت، کنترل شود.
️ این نمودار نسبت سرمایهگذاری به تولید ناخالص داخلی را از سال ۱۳۹۰ تا سه ماهه اول ۱۴۰۳ نمایش میدهد. این نسبت که میزان سرمایهگذاری در اقتصاد را نسبت به تولید ناخالص داخلی (GDP) نشان میدهد، به تدریج کاهش یافته و این روند به شدت نگرانکننده است. کاهش این نسبت میتواند پیامدهای جدی برای رشد اقتصادی و توسعه پایدار کشور داشته باشد.
دومین ارز بزرگ دنیا در بازار ارز دیجیتال از دید ارزش بازار، اتریوم نام دارد که همه هم آشنا هستند با این ارز. اتریوم طبق برنامه های خود قصد داشت که سیستم خود را برای مدیریت تراکنش ها تغییر دهد.تغییر الگوریتم اثبات کار به اثبات سهام. که با توجه به تغییرات جدول زمانی تیم توسعه این اپدیت اتریوم به اتعویق افتاد. حال در این مقاله با آکادمی بیتریوم همراه باشید تا با هم یاد بگیریم که مرج اتریوم چیست ؟ چه تاثیری برای استخراج کنندگان دارد؟ تا انتهای این مقاله همراه آکادمی بیتریوم باشید. همچنین جهت خواندن مطالب بیشتر دپارتمان رمز ارز کلیک کنید.
Merge یا ارتقا لایه اجرایی اصلی اتریوم را با لایه اجماع اثبات سهام جدید خود ادغام کرد و رسماً مکانیسم اجماع شبکه را به اثبات سهام تبدیل کرد. لایه اجماع اتریوم که قبلاً اتریوم 2.0 نامیده می شد، اکنون به طور کامل با بلاک چین اصلی (لایه اجرا) ارتقا داده شده است. ارتقا در 15 سپتامبر 2022 (24 شهریور 1401) تکمیل شد و نشان دهنده گذار شبکه اتریوم از اثبات کار (PoW) به اثبات سهام (PoS) بود. به گفته این شبکه، ارتقا مصرف انرژی اتریوم را تا حدود 99.95 درصد کاهش داده است. همچنین بخوانید: لایه 2 اتریوم چیست؟ از منظر فنی، این ارتقا شاهد ادغام لایه اجرایی اصلی اتریوم یا شبکه اصلی با لایه اجماع PoS جدید خود به نام Beacon Chain زنجیره بیکن بود. این روند تنها اولین قدم در نقشه راه توسعه اتریوم است که شامل مراحل بعدی مانند The Surge، The Verge، The Purge و The Splurge است. به گفته ویتالیک بوترین، یکی از خالقان اتریوم، ارتقا حدود 55 درصد از کارهای توسعه ای است که قرار است در شبکه انجام شود. در نهایت، هدف این است که شبکه را مقیاس پذیرتر، پایدارتر و ایمن تر کند و در عین حال غیرمتمرکز باقی بماند. ارتقا نیاز به PoW را از بین برد و شبکه را قادر ساخت تا با استیکینگ اتریوم ایمن شود. Staking به دارندگان اتریوم این فرصت را می دهد تا با ارائه قدرت محاسباتی لازم برای اعتبارسنجی تراکنش ها و ایمن سازی شبکه، جوایزی را جمع آوری کنند. این همچنین به این معنی است که از زمان ادغام، تمام تراکنشهای شبکه اکنون توسط سهامداران اتریوم به جای ماینرها تأیید میشوند. دومین تغییر عمدهای که با انتقال به PoS ایجاد شد، کاهش صدور اتر (ETH) از طریق پاداشهایی به اعتبارسنجیکنندگان برای تلاشهای آنها در حفظ شبکه است که در نتیجه ETH تبدیل به یک دارایی کاهشدهنده تورم میشود. در حال حاضر، مکانیسم سهام اتریوم فقط سپردههایی را میپذیرد که قابل برداشت نیستند. در حال حاضر، میلیاردها ETH در شبکه در معرض خطر است و در آن گیر کرده است تا زمانی که یک ویژگی برداشت توسط توسعه دهندگان اتریوم اضافه شود. همچنین بخوانید: تفاوت اثبات سهام و اثبات کار چیست؟
ارتقا برای استخراج کنندگان اتریوم به چه معناست؟
این شبکه اکنون از اثبات سهام برای اعتبارسنجی تراکنشها استفاده میکند، در نتیجه استخراج GPU اتریوم اگر کاملاً منسوخ نشود، تا حد زیادی بیسود میشود. شبکه اصلی اتریوم از زمان پیدایش به اثبات کار متکی بوده است و ماینرها تراکنش های بلاک چین را به چپ و راست تأیید می کنند. با این حال، لایه اثبات سهام اتریوم یا زنجیره بیکن، از سازندگانی استفاده میکند که تراکنشها را با هم ترکیب میکنند و اعتباردهندهها برای تأیید تراکنشها. میزان ارز دیجیتالی که سازنده یا اعتباردهنده در اختیار دارد، توانایی آنها در انتخاب یا اعتبارسنجی بلوکها را تعیین میکند. همچنین بخوانید: اتریوم چیست ؟ و چه کاربردهایی دارد ؟ در تلاشی که برای پایدارتر کردن شبکه اتریوم، Merge این دو لایه را با هم ترکیب کرد و PoS را به طور کامل پذیرفت، و استخراج اتریوم را به راهی غیرمولد برای کسب پاداش تبدیل کرد، به این دلیل که اعتبارسنجیها اکنون انگیزه بیشتری برای حفظ شبکه دارند. این شبکه قبلاً حدود 95 درصد از کل قدرت هش GPU را در اختیار داشت و به ماینرها اجازه می داد تا تراکنش ها را تأیید کنند و پاداش دریافت کنند. تحت PoS، رمزارز اعتبارسنجی در خطر است، که بهعنوان بازدارنده آنها برای اعمال مخرب عمل میکند. پس از ارتقا، نرخ هش اتریوم نیز به طور قابل توجهی به صفر کاهش یافته است و از آن زمان در آنجا باقی مانده است. به طور کلی، نرخ هش کمتر به این معنی است که یک شبکه از قدرت محاسباتی کمتری برای افزودن و تأیید تراکنشها در یک بلاک چین استفاده میکند. در مورد اتریوم، کاهش نرخ هش عمدتاً به این دلیل است که ماینرها یا ریگهای خود را خاموش کردهاند یا به سایر ارزهای دیجیتال مبتنی بر اثبات کار PoW که برای استخراج سود بیشتری دارند، روی آوردهاند. همچنین بخوانید: چگونه ارز دیجیتال را استخراج کنیم؟
مکانیسم اجماع جدید اتریوم چگونه کار می کند؟
در حالی که ماینرها در یک سیستم اثبات کار، سرمایه خود را با سرمایه گذاری انرژی برای اعتبارسنجی یک بلوک به خطر می اندازند، اعتبار سنجی ها در یک سیستم اثبات سهام، ارز دیجیتال خود را به خطر می اندازند. برای اینکه یک اعتبارسنجی در شبکه راه اندازی و اجرا شود، ابتدا باید 32 ETH را در یک قرارداد هوشمند واریز کنند. پس از واریز، وجوه قفل شده و اعتباردهنده آماده است تا سرمایه گذاری را آغاز کند. اتر شرط بندی شده به عنوان وثیقه عمل می کند، به این معنی که اگر اعتباردهنده بدخواهانه عمل کند، می تواند از بین برود. علاوه بر اجرای یک گره اعتبار سنجی، راه های دیگری نیز برای به خطر انداختن اتر وجود دارد. میتوان از طریق یک مبادله متمرکز در شرطبندی شرکت کرد، به یک استخر شرطبندی ملحق شد یا از طریق یک ارائهدهنده خدمات سهامداری واگذار کرد. اعتبار دهنده اساساً مسئول بررسی اعتبار بلوک های جدید منتشر شده در شبکه و همچنین ایجاد و انتشار بلوک های جدید است. پس از اینکه اعتباردهنده تراکنش های موجود در بلوک را انجام داد، امضای آن بلوک را بررسی می کند تا مشروعیت آن را تایید کند. اگر یک بلوک معتبر باشد، اعتباردهنده یک تأییدیه یا رأی برای آن بلوک خاص در سراسر شبکه ارسال می کند. تحت PoW، سختی استخراج، زمان بندی بلوک را تعیین می کند. با این حال، در PoS، سرعت به اسلات (12 ثانیه) و دوره (32 اسلات) ثابت می شود. یک اعتبار سنجی به طور تصادفی انتخاب می شود تا به عنوان پیشنهاد دهنده بلوک برای هر شکاف عمل کند، در طی آن این اعتبار سنجی مسئول ایجاد یک بلوک جدید و ارسال آن به سایر گره های شبکه خواهد بود. همچنین بخوانید: بلاک چین چیست؟ و چگونه کار می کند؟
آیا مرج اکوسیستم اتریوم را تغییر خواهد داد؟
ارتقا هیچ چیزی را برای دارندگان ETH و سایر کاربران غیر نود تغییر نمی دهد. با این حال، تنظیمات لازم برای اپراتورها، توسعه دهندگان و ارائه دهندگان وجود دارد. کاربرانی که مالک ETH هستند یا از آنها استفاده می کنند، به دلیل ارتقا نیازی به تغییر یا به روز رسانی چیزی در کیف پول یا وجوه خود ندارند. کیف پولها دقیقاً مانند قبل از ادغام کار میکنند و اتری که در آنها نگهداری میشود از نظر ارزش یا کمیت تغییر نکرده است. کل تاریخچه شبکه از زمان پیدایش نیز علیرغم انتقال به مکانیسم اجماع جدید دست نخورده باقی مانده است. تنها چیزی که برای دارندگان ETH تغییر می کند نحوه عملکرد شبکه و پردازش تراکنش ها است. ادغام بیشتر بر ماینرها، اپراتورهای گره و توسعه دهندگان تأثیر می گذارد تا کاربران عادی. مثلا: اپراتورها و ارائه دهندگان گره سهام باید هم کلاینت های اجماع و هم اجرا را اجرا کنند، زیرا نقاط پایانی شخص ثالث برای به دست آوردن داده های اجرا دیگر پس از ارتقا کار نمی کنند. آنها همچنین باید یک آدرس گیرنده کارمزد برای کارمزد تراکنش و حداکثر ارزش قابل استخراج تعیین کنند. ارائه دهندگان زیرساخت و اپراتورهای گره غیر معتبر نیز باید کلاینت ها را برای لایه اجرا و لایه اجماع اجرا کنند. توسعه دهندگان قراردادهای هوشمند و برنامه های غیرمتمرکز (DApp) باید خود را با تغییرات مربوط به زمان بندی بلوک، ساختار بلوک، تغییرات کد عملیاتی، منابع تصادفی زنجیره ای و موارد دیگر آشنا کنند. همچنین بخوانید: اطلاعات کم یاب از بیت کوین و اتریوم
خطرات و معایب مرج اتریوم چیست؟
یکی از مهمترین نگرانی ها در مورد ادغام، تمرکز است. نگرانی بالقوه دیگر خطر کلاهبرداری است، زیرا عموم مردم ممکن است از نحوه عملکرد ادغام آگاه نباشند. یک نقص اساسی در ادغام این است که احتمالاً تمرکز قدرت را در شبکه افزایش می دهد. هر چه موقعیت یک سهامدار ارزشمندتر باشد، برای اعتبارسنجی بلوک ها پاداش بیشتری دریافت می کند. این می تواند منجر به وضعیتی شود که در آن تعداد کمی از افراد یا گروه های ثروتمند اکثر سهام را کنترل می کنند و نفوذ نامتناسبی بر شبکه دارند. پنج سازمان بزرگ 64 درصد از سهام شبکه را در اختیار دارند. در صورت بروز اختلاف، این سازمانها میتوانند برای انتخاب زنجیره مورد حمایت تبانی کنند، به طور بالقوه معاملات را سانسور کنند یا وجوه را دوبار خرج کنند. در حال حاضر، منتقدان در حال بحث هستند که آیا ادغام یک طرح “ثروتمندان ثروتمندتر می شوند” است که قدرت سهامداران فعلی را تثبیت می کند. از آنجایی که برای به دست آوردن بهره در دارایی های اتریوم یک نفر، شرط بندی لازم است، کسانی که توانایی پرداخت هزینه سهام را ندارند ممکن است از بازار خارج شوند. این می تواند منجر به افزایش تمرکز شود زیرا فقط کسانی که دارای مقادیر زیادی پول هستند می توانند در سهام شرکت کنند. همچنین بخوانید: پول چیست؟ و چگونه به وجود آمد؟ همچنین غیرمعمول نیست که کلاهبرداران از انتقالهای بزرگی مانند The Merge استفاده کنند و وانمود کنند که کاربران باید کاری انجام دهند (معمولاً شامل کنار گذاشتن توکنها) برای ارتقاء. ارتقای کیف پول نیز منبع بالقوه کلاهبرداری است، زیرا کاربران ممکن است فریب بخورند و نرم افزارهای مخرب را که به عنوان یک به روز رسانی رسمی ظاهر می شوند، دانلود کنند. در نهایت، ماینرهایی که سالها در شبکه اصلی اتریوم استخراج میکردند، ممکن است تصمیم بگیرند که در زنجیره قدیمی اتریوم ادامه دهند. به هر حال، بسیاری از این ماینرها احتمالاً هزینههای هنگفتی برای برق و سختافزار متحمل شدهاند و ممکن است احساس کنند که با پیوستن به شبکه اصلی آزمایششده و واقعی، سود بیشتری به دست خواهند آورد. این می تواند منجر به انشعاب در جامعه شود و دو نسخه رقیب اتریوم به طور همزمان اجرا شوند. اگرچه این سناریو بعید است، اما هنوز احتمالی است که سرمایه گذاران باید از آن آگاه باشند. نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه های آکادمی بیتریوم با ما به اشتراک بگذارید.
تورم یکی از پدیده های اقتصادی است که تأثیرات عمیقی بر زندگی روزمره مردم و عملکرد کلی اقتصاد دارد. هنگامی که سطح عمومی قیمتها به طور مداوم افزایش می یابد،…
اقتصاد، علمی است که به بررسی چگونگی تولید، توزیع و مصرف منابع محدود میپردازد. این علم به دو بخش اصلی تقسیم میشود: اقتصاد خرد و اقتصاد کلان. اقتصاد خرد به…
اقتصاد علمی است که به بررسی تولید، توزیع و مصرف کالاها و خدمات میپردازد. نظریه اقتصادی، مجموعهای از ایدهها و مفاهیم است که برای توضیح چگونگی عملکرد اقتصاد و پیشبینی…
تتر (Tether) با نماد اختصاری USDT، یک ارز دیجیتال یا رمزارز است که به عنوان یک استیبل کوین شناخته میشود. استیبل کوینها نوعی ارز دیجیتال هستند که برای حفظ ثبات…
یادگیری تحلیل فاندامنتال تحلیل بنیادی یا تحلیل فاندامنتال، یکی از روش های تحلیل بازار سرمایه است که با بررسی عوامل بنیادی شرکت ها، ارزش واقعی سهام آنها را محاسبه می…
بورس یک بازار مالی سازمان یافته است که در آن خرید و فروش اوراق بهادار مانند سهام، حق تقدم سهام، اوراق خزانه، گواهی های سپرده کالایی، اوراق مشتقه و صندوق…
تحلیل چیست؟ تحلیل در بازارهای مالی فرآیندی است که برای پیشبینی قیمتهای داراییها در آینده استفاده می شود. این فرآیند شامل جمع آوری، تجزیه و تحلیل دادههای مالی، شناسایی الگوها…