بچه ها اعضای کنگره ایالات متحده آمریکا از کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) درخواست داشتند که ETF اسپات بیت کوین را تأیید کنه. کم کم بوی قبول کردن SEC نسبت به ETF بیت کوین میاد و در صورتی که تاییدیه رو بده ما شاهد خرید های سنگین و رشد سنگین قیمت خواهیم بود.
همه چیز درباره ی آوالانچ

تکنولوژی Avalanche
اولانچ از یک تکنولوژی پیشگامانه بهره میبرد. این پلتفرم ترکیبی از یک پروتکل اجماع جدید و کاملا قدرتمند است که ضمن ایجاد تمرکززدایی به صورت واقعی، تراکنشها را بسیار سریع و در کسری از ثانیه پردازش میکند. علاوه بر این، زیرساخت اوالانچ بسیار منعطف است و توسعهدهندگان را قادر به ساخت زیرشبکههای جدید با محیطهای دلخواه میسازد.
معماری شبکه اولانچ
از آنجایی که اولانچ خود را اینترنت بلاک چین ها معرفی کرده ، طبیعی است که معماری شبکه ارز دیجیتال AVAX منحصر بفرد و متفاوت با شبکههایی باشد که تاکنون مدعی اینترنت بلاک چین شدهاند. معماری شبکه اوالانچ را میتوانیم به چهار بخش مجزا تفکیک کنیم که در ادامه این 4 بخش معرفی میشوند.
عملکرد پلتفرم آوالانچ Avalanch
پلتفرم آوالانچ یک استراتژی خاص بلاکچین را برای ساده سازی تبدیل و فرآیندهای توسعه معرفی میکند:
زیر شبکه Subnet: یکی از اجزای اصلی آوالانچ Avalanch توانایی ساخت بلاکچین است. این بلاکچین های جدید با نام Subnet در اکوسیستم آوالانچ شناخته میشوند. برنامه نویسان نسبت به این بلاکچین ها قابلیت برنامهریزی کامل دارند و میتوانند شبکهها را با توکن ها، قوانین و ساختار منحصر به فرد تنظیم کنند. قابل ذکر است که هر کسی میتواند با پرداخت کارمزد اشتراک در AVAX، زیر شبکه یا Subnet خود را ایجاد کند.
زنجیره مبادله یا X-Chain: اولین بلاکچین با نام X-Chain شناخته میشود X-Chain غیرمتمرکز است و به راحتی قابل برنامهریزی است. این شبکه هر کسی را قادر میسازد داراییهای دیجیتال هوشمند دیگر را ایجاد کند. این داراییهای جدید میتوانند استیبل کوینها، توکن های سودمند، NFT، رپد توکن و … باشند.
همچنین بخوانید: لایه 1 بلاک چین چیست
زنجیره قراردادها یا C-Chain: این زنجیره برای ساده سازی برای توسعه دهندگان Ethereum Dapp ایجاد شده است. به عنوان یک زنجیره تبدیل، C-Chain با تمام ابزارهای حیاتی اتریوم سازگار است. کاربران میتوانند Dapp های خود را به طور یکپارچه به این بلاکچین انتقال دهند.
زنجیره سکو یا P-Chain: این زنجیره وظیفه خدمات شبکه یا پلتفرم را برعهده دارد. این زنجیره همان چیزی است که برای هماهنگی اعتبار سنجها استفاده میشود. بلاکچین همچنین در نظارت و ایجاد زیر شبکههای جدید نقش دارد. زنجیره P امکان ذخیره توکن ها در شبکه را فراهم میکند.
تفاوت آوالانچ با بیت کوین و اتریوم
بیشترین تفاوت در زمان است به این صورت که برای تأیید نهایی تراکنشها در بیت کوین به یک ساعت زمان احتیاج است؛ در حالی که در آوالانچ در کسری از ثانیه تراکنش تأیید میشود.
به ویژه این که برای تولید بلاک در یک بلاکچین بیت کوین به چندین استخر متمرکز احتیاج داریم؛ در حالی که آوالانچ قادر است که میلیونها تولیدکننده بلاک را در خود جای دهد بدون این که حتی ارزشی از سیستم خارج شود.
همچنین بخوانید: اطلاعات کم یاب از بیت کوین و اتریوم
تفاوت بعدی در تعداد است به این صورت که بیت کوین هفت تراکنش در ثانیه را پشتیبانی میکند؛ اما Avalanche تا ۶۵۰۰ تراکنش در ثانیه را انجام میدهد که در حدود سه برابر درگاه ویزا است.
ویژگیهای ارز دیجیتال AVAX
ارز AVAX توکن مورد استفاده در شبکه بلاک چین اولانچ است.
ارز دیجیتال AVAX به عنوان واحد اصلی شبکه اولانچ، توکن پرداختی برای عملیات درون شبکه است و پایه امنیتی شبکه را تضمین میکند.
حداکثر ۷۲۰ میلیون واحد از توکن AVAX وجود خواهد داشت و ۵۰ درصد از آن روی شبکه اصلی (Mainnet) توزیع خواهد شد.
کارمزدهای تراکنش که در قالب ارز دیجیتال AVAX پرداخت میشوند، فوراً سوزانده میشود. بنابراین توکن AVAX در طول زمان کمیابتر میشود.
اولانچ (Avalanche) توانسته متفاوت از سایر پروژههای بلاکچین، با کاهش حملات سیبیل (Sybil Attacks) و همچنین با معرفی آستانهای امن، مزایای بیشتری برای خود ایجاد کند. این شبکه از الگوریتم گواه اثبات سهام (PoS) و کارایی انرژی بهینه CPI بهرهمند است.
زیرشبکههای اصلی ارز دیجیتال AVAX
اولانچ یک شبکه قابل سفارشی سازی، مقیاس پذیر و متعامل است. هرچیزی در این شبکه، درون یک زیرشبکه قرار میگیرد و هر زنجیرهای، بخشی از یک زیرشبکه است. با این حال، تاییدکنندگان بلاک الزاما باید عضوی از شبکه اصلی هم باشند و فعالیت در زیرشبکهها اختیاری است. شبکه اصلی به سه زیرشبکه زنجیره سکو Platform Chain (P)، زنجیره مبادله Exchange Chain (X) و زنجیره قراردادها Contracts Chain (C) تقسیم میشود.
زنجیره سکو
زنجیره سکو یا P-Chain زنجیرهای است که قرادادههای شبکه روی آن ذخیره میشود و وظیفه هماهنگسازی تاییدکنندگان بلاک را بر عهده دارد. این زنجیره اطلاعات مربوط به زیرشبکههای فعال را نیز شامل میشود و اجازه ساخت زیرشبکههای جدید را به کاربران میدهد. زنجیره سکو از الگوریتم اجماع اسنومن (Snowman) بهره میبرد، الگوریتمی که انحصارا توسط اولانچ توسعه داده شده و پیشتر در مورد آن صحبت شده است.
زنجیره مبادله
زنجیره مبادله یا X-Chain زنجیرهای است که نقش مدیریت داراییها مانند ساخت داراییهای جدید، تبادل آنها با یکدیگر و انتقال را بر عهده دارد. این زنجیره از الگوریتم اولانچ برای اجماع استفاده میکند.
زنجیره قراردادها
زنجیره قراردادها یا C-Chain زنجیره پیشفرض قراردادهای هوشمند روی شبکه اولانچ است و کاربران با استفاده از آن قادر به توسعه هر اسمارت کانترکت مبتنی بر اتریوم خواهند بود. زنجیره C-Chain نیز همانند P-Chain از الگوریتم اجماع اسنومن در ساختار خود استفاده میکند.
ممنون از شما که تا انتهای این پادکست و مطلب همراه ما بودید. این دنیای جذاب رمزارزها هر روز اکتشافات و اختراعات جدیدی به همراه دارند برای کسب اطلاع از این موارد با آکادمی بیتریوم همراه باشید.
کریپتوکست
!این مقاله قابل شندین است