حالا فرصت کجا هست؟
تجربه نشون داده:
با گرون شدن بنزین تورم شدت میگیره کالا که 100 درصد گرون میشه به علت هزینه حمل و نقل
و بورس رشد خوبی داره
حالا در ابتدای گرون شدن بنزین، سهام های شرکت های تولیدکننده کمی نزول میکنه و بعد از تعیین نرخ جدیدشون رشد خوبی دارند
سهام های شرکت انرژی و پتروشیمی هم رشد داره.
نمودار ها رشد بورس رو بعد از گرونی بنزین در سال 1398 و 1393 نشان میده.
منتظر باشید برای موج بورس، با شروع شدنش باهاش همراه مشیم.
موج دلار، طلا و کریپتو رو از بازار های خارجی شکار کردیم.
رفقا شاخص کل به ناحیه تقاضا رسیده و رشد خوبی داشته با شکست سقف مشخص شده میتونیم شاهد موج صعودی جدید از بورس و انتقال نقدینگی از دلار طلا به بورس باشیم.
⁉️رفقا چهارشنبه این هفته مخترع افسانهای بیتکوین در مستند HBO معرفی میشه (کسی که سال های سال ساتوشی ناکاموتو به عنوان اسم مستعارش استفاده شده و کسی نمیدونسته کی هست).
نکته مهم اینه که بر خلاف انتظار خیلی ها این یک خبر بد برای بازار کریپتو هست و ممکنه بازار رو نزولی کنه، به این علت که یکی از مزیت های مهم بیت کوین نا معلوم بودن هویت سازنده اون بود.
اما هنوز مشخص نیست که این داستان واقعی میشه یا اینکه این بار هم هویت ساتوشی تایید نمیشه، ولی این سری داستان جدی تره.
یکی از تفکرات عالی برای ترید در بازار مالی، “مدیریت ریسک” است. این مفهوم به شما کمک میکند تا در شرایط ناپایدار بازار، تصمیمات بهتری بگیرید و از ضررهای بزرگ جلوگیری کنید. در اینجا چند نکته کلیدی برای مدیریت ریسک آورده شده است:
1. تعیین حد ضرر: قبل از ورود به هر معامله، حتماً یک حد ضرر مشخص کنید تا در صورت حرکت نامطلوب بازار، ضرر شما محدود شود.
2. تنوع در سبد سرمایهگذاری: با سرمایهگذاری در داراییهای مختلف، میتوانید ریسک کلی سبد خود را کاهش دهید.
3. نسبت ریسک به پاداش: قبل از هر معامله، نسبت ریسک به پاداش را ارزیابی کنید. معمولاً نسبت ۱:۲ یا ۱:۳ مناسب است.
4. تحلیل بنیادی و تکنیکال: با استفاده از تحلیلهای بنیادی و تکنیکال، تصمیمات خود را بر اساس دادهها و روندهای بازار اتخاذ کنید.
5. کنترل احساسات: در ترید، احساسات میتوانند تصمیمات شما را تحت تأثیر قرار دهند. سعی کنید بر اساس منطق و برنامهریزی عمل کنید.
با پیروی از این اصول و داشتن یک استراتژی مشخص، میتوانید شانس موفقیت خود را در بازارهای مالی افزایش دهید.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده میکنید، از ابتدای سال تا به الان، صندوقهایی که بخش بیشتری از پرتفوی خود را به سکه طلا اختصاص دادهاند، بازدهی بهتری داشتهاند.
این موضوع میتواند به دلیل تخلیه حباب قیمتی سکه ، رسیدن دلار به کف های خود و رشد انس جهانی طلا باشد که باعث افزایش تقاضا برای سکه و افزایش ارزش آن شده است.
در شرایطی که حباب سکه مجدداً رشد میکند، تغییر استراتژی و انتقال سرمایه به صندوقهایی که بیشتر بر شمش طلا متمرکز هستند، تصمیمی منطقی است چرا که شمش با ثبات بیشتری در بازار معامله میشود و نوسانات شدیدتری تجربه نمیکند.
شمش طلا معمولاً نوسانات کمتری نسبت به سکه دارد و کمتر تحت تأثیر حباب قیمتی قرار میگیرد، بنابراین برای مدیریت ریسک گزینهای بهتر به شمار میرود.
وقتی حباب قیمتی سکه بالا میرود، خرید صندوق هایی مبتنی بر شمش طلا میتواند راهکاری امنتر برای حفظ ارزش سرمایه باشد.
همانطور که در نمودار بالا مشاهده میکنید در دورههایی که تورم به اوج خود رسیده، دولت ها معمولاً به افزایش واردات روی آوردند تا از طریق افزایش عرضه کالاها در بازار داخلی، فشار تورمی را کاهش دهند.
این روش باعث میشود که تورم، حداقل بهطور موقت، کنترل شود.
️ این نمودار نسبت سرمایهگذاری به تولید ناخالص داخلی را از سال ۱۳۹۰ تا سه ماهه اول ۱۴۰۳ نمایش میدهد. این نسبت که میزان سرمایهگذاری در اقتصاد را نسبت به تولید ناخالص داخلی (GDP) نشان میدهد، به تدریج کاهش یافته و این روند به شدت نگرانکننده است. کاهش این نسبت میتواند پیامدهای جدی برای رشد اقتصادی و توسعه پایدار کشور داشته باشد.
احتمالا تا حالا اصطلاح آربیتراژ را بارها شنیده اید، اگر دوست دارید اطلاعات کامل تری از این موضوع بدست آورید این پادکست را از آکادمی بیتیوم تا انتها گوش داده و با دوستان خود به اشتراک بگذارید. همچنین جهت خواندن مطالب بیشتر دپارتمان رمز ارز کلیک کنید. آربیتراژ کریپتوکارنسی، یک استراتژی است که در آن سرمایه گذاران یک ارز دیجیتال را در یک صرافی خریداری می کنند و سپس آن را به سرعت در صرافی دیگری با قیمت بالاتر می فروشند. ارزهای دیجیتال در صدها صرافی مختلف معامله میشوند و اغلب قیمت یک کوین یا توکن ممکن است در یک صرافی با دیگری متفاوت باشد. اینجاست که استراتژی آربیتراژ وارد میشود: مشابه استفاده از آربیتراژ در بازارهای سرمایه، آربیتراژ کریپتو راهی قانونی برای کسب سود بالقوه زمانی است که دارایی در یک بازار ارزانتر و در بازار دیگر با قیمت بالاتر فروخته میشود. همچنین بخوانید: کوین و توکن چیست؟ آربیتراژ کریپتو با برخی از عوامل خطر بالقوه همراه است. در اینجا نگاهی دقیق تر به نحوه عملکرد آربیتراژ و استراتژی های معاملاتی که از این تاکتیک استفاده می کنند، خواهیم انداخت.
بازار ارزهای دیجیتال تنظیم نشده اند و ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز هستند؛ بنابراین (به استثنای استیبل کوین ها) به ارزهای دولتی یا فیات مانند دلار متصل نیستند. این یکی از دلایل اصلی تغییر قیمت کریپتوها مختلف است: هیچ قیمت استانداردی برای هر کوین یا توکن خاصی وجود ندارد. در رابطه با این موضوع، برخی از صرافیهای بزرگتر از سایرین هستند و حجم معاملات بالاتری دارند. بنابراین عرضه و تقاضا در یک مبادله می تواند کاملاً متفاوت از دیگری باشد و بر قیمت تأثیر بگذارد. در نهایت، میتوان اشاره کرد که کارمزد معاملات کریپتو نیز متفاوت است و می تواند به هزینه معاملات شما بیافزاید.
انواع اربیتراژ
۱-آربیتراژ فضایی
آربیتراژ فضایی شامل ترید ارزهای دیجیتال در دو پلتفرم مختلف است. آربیتراژ فضایی معامله گران را در معرض خطراتی مانند زمان انتقال و هزینه ها قرار می دهد.
2-آربیتراژ فضایی بدون انتقال
برخی از معامله گران سعی می کنند از خطرات هزینه های انتقال و زمان هایی که آربیتراژ فضایی ایجاد می کند، اجتناب کنند. به عنوان مثال، در یک مورد فرضی، آنها ممکن است بیت کوین را در یک صرافی خرید یا معامله لانگ روی آن داشته باشند و در صرافی دیگر پوزیشن شورت یا فروش روی آن اجرا کنند و منتظر بمانند تا قیمت ها در دو صرافی همگرا شوند. این به آنها اجازه می دهد تا از انتقال کوین ها و توکن ها از یک پلتفرم به پلتفرم دیگر جلوگیری کنند. با این حال، ممکن است کارمزد معاملات همچنان اعمال شود.
۳-آربیتراژ مثلثی
آربیتراژ مثلثی از ناکارآمدی قیمت گذاری در بین جفت ارزهای دیجیتال مختلف در یک صرافی بهره می برد. با این استراتژی، یک سرمایهگذار با یک ارز دیجیتال شروع میکند و سپس آن را با ارز دیجیتال دیگری در همان صرافی معامله میکند (ارزی که نسبت به ارز دیجیتال اول کمتر از ارزشگذاری شده است و قیمت واقعی آن بالا تر میباشد). به یک جفت ارز دیگر به جز تتر ترید میکنند و این گونه آن را ارزان تر می خرند. سپس سرمایه گذار آن رمزارز دوم را با ارز دیجیتال سوم معامله می کند که در مقایسه با اولی نسبتاً بیش از حد ارزش گذاری شده است. در نهایت، سرمایهگذار سومین ارز دیجیتال را با اولین رمزارز معامله میکند. همچنین بخوانید: آربیتراژ (Arbitrage) چیست؟
خطرات آربیتراژ ارزهای دیجیتال چیست؟
مانند هر نوع آربیتراژ و نوسان گیری قیمت، آربیتراژ کریپتو شامل برخی از خطرات است.
جلد یا کاور
صرافیهای کریپتو همگی به طور مشابه کار میکنند و قیمتگذاری کریپتو را بر اساس آخرین معامله در آن صرافی تعیین میکنند. اما توجه به این نکته مهم است که همه مبادلات یکسان ایجاد نمی شوند. برخی از آنها حجم معاملات زیادی دارند، در حالی که برخی دیگر چندان حجمی ندارد که بازهم قیمت را بالا و پایین میبرد. حجم معاملات هر یک بر نقدینگی و قیمت های موجود در یک ارز معین تأثیر می گذارد. حجم کم ممکن است به این معنی باشد که صرافی نمی تواند معامله ای را به اندازه کافی بزرگ انجام دهد تا سود مورد انتظار سرمایه گذار را ارائه دهد. حجم کم همچنین ممکن است به این معنی باشد که ترید امکان پذیر است، اما استفاده از فرصت قیمت گذاری بیش از حد طول می کشد تا سفارش انجام شود.
هزینه های تراکنش
در عین حال، معاملهگران باید مراقب کارمزدهای تراکنشهایی باشند که با خرید ارزهای دیجیتال در پلتفرمهای معاملاتی همراه است. با تکامل بازارهای ارزهای دیجیتال، این کارمزدها همچنان در نوسان است و از صرافی به صرافی متفاوت است. در این پادکست به طور ساده و خلاصه در رابطه با آربیتراژ صحبت شده و از مثال های جذاب برای شما آربیتراژ را باز کردیم. از شما سپاس گزاریم بایت مطالعه این مطلب و شنیدن پادکست. در صورت تمایل این پادکست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. نظرات و پیشنهادات خود را در بخش دیدگاه های آکادمی بیتریوم با ما به اشتراک بگذارید.
تورم یکی از پدیده های اقتصادی است که تأثیرات عمیقی بر زندگی روزمره مردم و عملکرد کلی اقتصاد دارد. هنگامی که سطح عمومی قیمتها به طور مداوم افزایش می یابد،…
اقتصاد، علمی است که به بررسی چگونگی تولید، توزیع و مصرف منابع محدود میپردازد. این علم به دو بخش اصلی تقسیم میشود: اقتصاد خرد و اقتصاد کلان. اقتصاد خرد به…
اقتصاد علمی است که به بررسی تولید، توزیع و مصرف کالاها و خدمات میپردازد. نظریه اقتصادی، مجموعهای از ایدهها و مفاهیم است که برای توضیح چگونگی عملکرد اقتصاد و پیشبینی…
تتر (Tether) با نماد اختصاری USDT، یک ارز دیجیتال یا رمزارز است که به عنوان یک استیبل کوین شناخته میشود. استیبل کوینها نوعی ارز دیجیتال هستند که برای حفظ ثبات…
یادگیری تحلیل فاندامنتال تحلیل بنیادی یا تحلیل فاندامنتال، یکی از روش های تحلیل بازار سرمایه است که با بررسی عوامل بنیادی شرکت ها، ارزش واقعی سهام آنها را محاسبه می…
بورس یک بازار مالی سازمان یافته است که در آن خرید و فروش اوراق بهادار مانند سهام، حق تقدم سهام، اوراق خزانه، گواهی های سپرده کالایی، اوراق مشتقه و صندوق…
تحلیل چیست؟ تحلیل در بازارهای مالی فرآیندی است که برای پیشبینی قیمتهای داراییها در آینده استفاده می شود. این فرآیند شامل جمع آوری، تجزیه و تحلیل دادههای مالی، شناسایی الگوها…